اتفاقات

لزوم توجه به طرح‌های تفصیلی و جلوگیری از تغییر کاربری

رئیس شورای امنیت ملی با اشاره به اهمیت توجه به نقاط قوت و ارزش های واقعی هر منطقه و نظام اقلیم ملی گفت: ساخت و سازها باید در هر شهری با برنامه ریزی دقیق برای همه صورت گیرد. خانه طراحی خاص خود را دارد. تغییر شغل خطر تصادف را افزایش می دهد.

به گزارش اخبار ایران من، محمدحسن نامی در یکی از نشست های ویژه بحران که به منظور بررسی مدیریت شهری آبادان برگزار شد، با اشاره به مراحل مختلف حادثه آبادان، اظهار کرد: در کالیفرنیا ساختمانی 11 طبقه با 55 طبقه. فروریختن واحدها و کشته شدن چندین نفر در برزیل سال گذشته سیل 641 کشته بر جای گذاشت.در ایران به نمایش گذاشته شد.

وی ادامه داد: یک دروغگوی قوی وجود دارد که خیلی به جمهوری اسلامی نگاه می کند. به عنوان مثال، در یک حادثه اخیر، 22 نفر جان خود را از دست دادند، در حالی که 14 نفر ثبت نام کردند. اکثر کشته شدگان ناشناخته هستند و با سینی های DNA شناسایی شده اند.

رییس انستیتوت ملی حقوق بشر ادامه داد: ما بهترین مردان و افراد واقعی را داریم که مانند جنگ در این زمینه به ما کمک کرده اند. من خوزستان را می شناسم و تعصب خاصی در این زمینه دارم و زمان های جنگی که اخیرا رخ داده را نیز دیده ام. مردم خطر را دیدند. اما او همچنان کار می کرد.

نامی افزود: بیشتر کار توسط هلال احمر انجام شد. کارشناسان مختلف از جمله روانشناس نیز حضور داشتند.

وی ادامه داد: سازمان عمران سازمانی بسیار پایدار است. اگر سهل انگاری وجود دارد به این دلیل است که افرادی هستند که می خواهند قانون را زیر پا بگذارند. اگر این بحران زنده می ماند، تأثیر عمیقی بر تجارت و اقتصاد منطقه می گذاشت. اما به دلیل بی توجهی و عدم اشتغال تخریب شد. حتی سیمان خانه هم تکه تکه شده بود که نشان می داد آب کافی ندارد. اینجاست که شهر آبادان دچار سیل شده است. شاید باید در شهری مثل آبادان چند ساختمان بلندتر ساخته شود.

رئیس سازمان دیده بان بحران کشور افزود: بسیاری از مسیرهای منازل تهرانی تغییر کرده است. اینجاست که هر کاربر به آن اختصاص داده می شود و امنیت ملک به آن بستگی دارد. هر خانه برای هدفی متفاوت ساخته شده است. امنیت برخی از ساختمان ها به دلیل تغییر کاربری زمین در معرض تهدید است.

وی همچنین گفت: سازمان معماری و شهرسازی برای هر شهر طرح تفصیلی تدوین کرده است. این امر باید در آینده مورد توجه قرار گیرد و ساخت و ساز به درستی انجام شود. علاوه بر این باید به آمایش سرزمینی که در ایران 61 سال قدمت دارد، توجه زیادی شود. برقراری رابطه پایدار بین کار، شخص و مکان به عنوان مدیریت زمین شناخته می شود. در کشوری با مساحت 1 میلیون و 873 هزار و 959 کیلومتر باید به محوطه سازی توجه کنیم.

نامی گفت: برخی کشورها مساحت کوچکی دارند و مجبور به ساخت خانه های بلند هستند. ما کشور بزرگی داریم و باید روی این موضوع تمرکز کنیم و از خاک کشورمان استفاده کنیم.

وی افزود: تجهیزات مهندسی اینجا اصلا شبیه پلاسکو نخواهد بود. در پلاسکو چیزی که جلوی ما بود آجر و ساروج بود. اما در اینجا با بتن و فولاد جامد سروکار داشتیم. در پلاسکو خطر تخریب خانه های همجوار وجود نداشت اما اینجا خطر ریزش ساختمان های دیگر مشهود بود. ضمن اینکه فضای پلاسکو در شهر نبود. از آنجایی که جرثقیل سعی کرد آوارها را از بین ببرد، عملیات در جاده 12 در 4 و 4 فوت غیرممکن بود.

رئیس سازمان دیده بان بحران کشور افزود: وزیر کشور انسان فداکاری است و در این بین پس از کنترل، فضا تغییر کرد و فضای سنگین تغییر کرد و قانون در مسجد قائم (عج) بود و کار به سرعت انجام شد. ” ایده بمباران خانه نیز مطرح شد، اما به دلیل آسیب احتمالی به ساختمان‌های مجاور، رها شد.

وی گفت: این رویداد باید به عنوان رویداد برای سایر ساختمان های تهران و سایر نقاط کشور مورد استفاده قرار گیرد. در آبادان نهادهای ارزشمندی مانند پاکسازی آبادان بودند که به ما کمک کردند و سفرشان بر اساس معرفت بود. قدرت آبادان بسیار بالاست و حتی همین شهر توانسته این را کنترل کند.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا