در ابتدای جلسه آموزشی، دکتر. در این نشست علی سالاروند مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از دست اندرکاران این برنامه برای حضور ماموران نیروی انتظامی در منطقه تقدیر و تشکر کرد.
سالاروند در تشریح اهمیت انجام این آموزش گفت: گرفتن پروانه شکار بستگی به شکارچیانی دارد که دوره آموزشی را می گذرانند.
وی در خصوص تفاوت شکارچیان و شکارچیان گفت: شکارچیان قانونی می توانند به محیط زیست برای حفاظت بهتر از زیستگاه ها کمک کنند.
سالاروند راه اندازی شکارگاه ها و پرورشگاه ها را راه هایی برای حفاظت از حیوانات وحشی می دانست و برنامه ریزی در این زمینه را با نگاهی به طبیعت محیط زیست و ارزیابی دقیق ماهیت محیط زیست ضروری می دانست.
وی در خصوص احیای گونه های در حال انقراض با هزینه ها و سختی های بالا گفت: اولویت برنامه ریزی های زیست محیطی در حوزه حیات وحش باید حفظ گونه های موجود و جلوگیری از انقراض باشد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست لرستان گفت: تصمیم گیری درباره حیات وحش و بهره برداری باید بر اساس شرایط و بر اساس درآمد حاصل از حفاظت از گونه ها باشد.
وی با تشریح درآمدی که کشورهای دیگر مانند تانزانیا و کنیا از حیوانات وحشی و باغ وحش کسب می کنند، گفت: این روش کمک زیادی به پایدار نگه داشتن حیوانات وحشی و حفاظت از آن ها می کند چرا که درآمد زیادی دارند.
در ادامه آموزش کارشناسان اداره محیط زیست، بخشداری و معاونت حقوقی اداره کل حفاظت محیط زیست منطقه به تشریح اطلاعاتی در خصوص تاسیس این چهار منطقه مانند گذشته و اکنون می پردازند. حیوانات وحشی منطقه، چیزهایی که جانوران وحشی منطقه را تهدید می کند، فعالیت و حرکت حیوانات وحشی، شرایط صدور پروانه شکار و قوانین و مقررات شکار و صید و مجازات هایی که در بحث راجع به آن وضع می شود. شکار غیرمجاز و اینکه توافق برای رفع شبهات و اختلافات موجود بین شکارچیان است، افرادی به نمایندگی از حضار به بیان ایرادات و مشکلات موجود پرداختند و بحث و تبادل نظر کردند که به سوالات آنها توسط کارشناسان اداره کل پاسخ داده شد. اداره منطقه ای