بین الملل

تولید محصولات دانش‌بنیان «تیتانیوم» و «پلاک‌های آناتومی» برای نخستین‌بار/ هزار بیمار با اختراع فک مصنوعی درمان شدند

در گفتگو با آنا، مروج دانش اطلاع داد؛

رئیس هیئت مدیره یک شرکت دانش بنیان با اعلام اینکه برای اولین بار در ایران محصولات تیتانیومی و پلاک های آناتومیک ساخته ایم، گفت: تاکنون هزار بیمار با تولید فک مصنوعی کمک شده اند. توانبخشی فک های از دست رفته

محمدباقر حسین زاده در گفت وگو با خبرنگار گروه روزنامه آنا از ارومیه، گفت: شرکت مجرب «آترا ارتوپد» در ارومیه تولید کننده ایمپلنت استخوان، ستون فقرات و گردن و پلاک آناتومیک است. برای اولین بار محصولات تیتانیوم و صفحات آناتومی توسط این شرکت در ایران تولید شده است.

وی که چندین بار به عنوان دبیر کانون کارآفرینی استان آذربایجان غربی و کارآفرین ارشد کشور منصوب شده است، افزود: این شرکت در سال 1392 یکی از 11 منطقه تولیدی کشور بوده و اکنون 113 نفر به صورت مستقیم مشغول به کار هستند. ، 24 مشاور و 30 نفر در بخش نظارت کار می کنند. در حال استفاده است و محصولات این شرکت در 15 سال گذشته در اقصی نقاط کشور مورد استفاده قرار گرفته است.

درمان هزار بیمار ایجاد فک مصنوعی است

رئیس هیئت مدیره شرکت ارتوپدی آترا ارومیه گفت: محصولات این شرکت در زمینه تجهیزات پزشکی و دستگاه های ارتوپدی، دستگاه های استخوان خارجی، دستگاه های ارتوپدی ساق پا (دست، پاشنه و انگشتان)، ایمپلنت های ستون فقرات و ابزار جراحی که به طور مستقل با برند آترا ارتوپد ارومیه تولید و به فروش می رسند. از این میان می توان به سیستم صفحه قفل کننده dhs، صفحه تیبیا میانی پروگزیمال چهار و نیم، صفحه تماس پایینی سه و نیم، واشر، صفحه ترقوه قفل کننده اشاره کرد.

حسین زاده با بیان اینکه محصولات این شرکت با برندی خاص در بازار عرضه می شود، گفت: علاوه بر این، بیشتر محصولات این شرکت به دانشگاه های تهران، گیلان، تبریز و ارومیه و همچنین بسیاری از دانشگاه های علوم پزشکی در سطح کشور فروخته می شود. کشور و 205 بیمارستان در ایران نیز توسط این دارو تامین می شود.

درمان هزار بیمار ایجاد فک مصنوعی است

وی تصریح کرد: طراحی ویژه صفحه کالکانی تیتانیوم، طراحی رزوه های پیچ مهره ای مخروطی برای نصب آسان و بسته شدن خوب، طراحی گوشه اشتباه مهره برای جلوگیری از بیرون آمدن آن، آنودیزاسیون کلیه محصولات تیتانیوم، تولید صفحات تیتانیوم DCS و DHS، پولیش الکتریکی. برخی از مواردی که برای بهبود فرآیند تولید انجام می شود، برخی مواد برای سطوح آنتی باکتریال، طراحی پلاک های زاویه دار که امکان داشتن دستگاه سه محوره به جای دستگاه پنج محور را فراهم می کند. پزشکی.

یکی از کارکنان مرتبط با منبع اطلاع رسانی گفت: تاکنون هیچ گونه آسیب، خطا و مشکلی در محصولات این شرکت رخ نداده است و با بهترین کیفیت ساخته شده و روانه بازارهای روسیه، آذربایجان و عراق می شود. همچنین با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران دو نوع نشانگر برای استفاده جانبازان ساخته شده و تاکنون 200 بیمار تحت عمل جراحی قرار گرفته و بهبود یافته اند.

حسین زاده گفت: با توجه به اهمیت اتصال شرکت ها و دانشگاه، تاکنون سه تفاهم نامه و تفاهم نامه با دانشگاه صنعتی ارومیه منعقد شده است و با حمایت دانشگاه، تجهیزات و ساخت دستگاه کشیدن دندان را توسعه داده ایم. این دستگاه به تازگی با کمک اساتید این دانشگاه راه اندازی شده است. دومین شرکت عامل ما شرکت مهندسی ابزار سرهران است که دانش بنیان است و برای ایجاد مش و مش های چشمی قدامی و خلفی برای افرادی که در تصادفات، ناهنجاری های مادرزادی یا سرطان فک و صورت مجروح شده اند استفاده می شود.

وی تصریح کرد: ایجاد فک های مصنوعی برای بازسازی فک های از دست رفته یکی از فعالیت های این گروه از طراحان با استفاده از دانش است و تاکنون با هزینه کم به هزاران بیمار کمک شده است. در کنار بخش تولید، تجهیزات بهداشتی رایین برای دندانپزشکان وجود دارد که شامل اباتمنت ها و فیکسچرها نیز می شود. ایمپلنت دندان یکی از قطعات ساخته شده از تیتانیوم است که ساختاری پیچ مانند دارد و برای کاشت استخوان فک استفاده می شود. این قطعه را می توان در فک قرار داد و با ایمپلنت دندان جایگزین دندان کرد.

درمان هزار بیمار ایجاد فک مصنوعی است

حامی این اطلاعات ادامه داد که: به طور کلی ایمپلنت از سه قسمت تشکیل شده است که پایه نصب یا کانکتور است که در سوراخی که برای اتصال و اتصال با استخوان فک ایجاد می شود، تاج دندان استفاده می شود. که ساقه یا دندان مصنوعی یا بریچ است و تکیه گاه بین دو قطعه است. پروانه ساخت ایمپلنت دندان در شرکت ما تمدید شده است و دارای پیشرفته ترین تکنولوژی امروزی، تجهیزات پیشرفته و اتاق تمیز است و همچنین گفته می شود 500 ایمپلنت به صورت رایگان در اختیار کشاورزان داخلی قرار می گیرد. زیرا اکثر آنها توان اقتصادی لازم را ندارند.

حسین زاده با بیان اینکه در ابتدای شروع به کار این شرکت 30 کارشناس در رشته های مهندسی پزشکی، مکانیک، مواد و … مشغول به کار هستند، گفت: تا پایان سال 200 نفر نیروی انسانی خواهد داشت که تلاش شرکت جدای از کارهای شخصی است. منافع، این است که بیماران کالاهای لوکس را با قیمت مناسب خریداری کنند. چون الان پول زیاد شده. کیفیت محصولات این شرکت با محصولات آلمانی مطابقت دارد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تایید کرده است و تاکنون 300 تا 400 نفر عمل شده اند و خطای محصول کمتر از استانداردهای جهانی است. .

وی در تشریح موانع ایجاد شرکت های دانش بنیان گفت: بانک ها یکی از این موارد هستند. چرا که دولت در تلاش است تا از صنعت دانش حمایت کند و به آنها پول کافی داده است. اما بانک ها به وثیقه سنگین نیاز دارند و این باعث می شود شرکت های خصوصی نتوانند ارائه کنند و حتی وام ها نیز برگشت داده می شود، بنابراین باید از شرکت های با تجربه برای رشد حمایت کرد. ایران نابرابر است و به بسیاری از شرکت های دولتی و خصوصی یارانه پرداخت شده است. اما شرکت های خصوصی فقط 10 درصد یارانه می گیرند.

درمان هزار بیمار ایجاد فک مصنوعی است

این صنعتگر با ابراز تأسف از اینکه شرکت‌های فناوری اطلاعات قرارداد بین‌المللی ندارند، افزود: وقتی شرکت‌ها می‌خواهند دستگاه جدیدی بخرند یا کالای خود را صادر کنند، هیچ قرارداد بین‌المللی ندارند و به همین دلیل استطاعت مالی ندارند. روز در حال رقابت با محصولات خارجی است. در حال حاضر به دلیل عدم شناسایی و تامین مالی دولت، قیمت ها بسیار بالاست و سهام شرکت افزایش نمی یابد و از دولت خواسته شده است که قیمت ها را بررسی کند تا صنعت تجهیزات پزشکی ادامه یابد.

حسین زاده تاکید کرد: بدون شک اگر دولت از موانع تولید خارج شود، شرکت های تولیدی به عمان، ترکیه و اروپا نمی روند و اشتغال زایی در ایران افزایش می یابد. بدون شک باتجربه ترین شرکت های ما فقط به فکر خدمت رسانی به بیماران و شفای آنها هستند و سود مالی یکی از مهمترین موارد است.

انتهای پیام/4121/

دکمه بازگشت به بالا