عمومی

استفاده از هوش مصنوعی در رادیولوژی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اخبار ایران من،
با استفاده از تکنیک های تصویربرداری پیشرفته برای تشخیص سرطان سی تی ریه، محققان توانستند کار رادیولوژیست ها را تا 86 درصد کاهش دهند. در واقع، رادیولوژیست ها ساعت های بی شماری را صرف جستجوی تصاویر سرطان ریه، استفاده از هوش مصنوعی می کنند.

متیس اودکرک، رئیس تحقیقات دانشگاه گرونینگن هلند گفت: بیمارستان های رادیولوژی به دلیل ازدحام و ازدحام بیش از حد تحت فشار فزاینده ای قرار دارند. تجزیه و تحلیل داده های سی تی اسکن با کمک هوش مصنوعی در بیماران مبتلا به سرطان ریه به طور قابل توجهی عملکرد سایت را کاهش می دهد.

اگرچه در این مطالعه از هوش مصنوعی برای شناسایی یا تایید مجدد سرطان استفاده شده است، اما کارشناسان می گویند که افراد هنوز فرصت دارند تا به نتیجه برسند و به سرطان ریه اشتباه مبتلا نشوند. با این حال، دانشمندان می گویند که با توسعه این تکنیک می توان دقت این تکنیک را افزایش داد.

محققان می خواستند تمایز بین استفاده از هوش مصنوعی و تحقیقات یک رادیولوژیست را آزمایش کنند. برای انجام این کار، آنها سی تی اسکن 283 بیمار را با یک نبض در ریه انجام دادند.

دانشمندان تجزیه و تحلیل را با پنج متخصص مقایسه کردند. هوش مصنوعی 61 مورد و 5 رادیولوژیست به ترتیب 43، 36، 29، 28 و 50 مورد بیماری را شناسایی کردند.

در نهایت، محققان دریافتند که استفاده از هوش مصنوعی در این منطقه می تواند کار رادیولوژیست ها را تا بیش از 86 درصد کاهش دهد. اگرچه این تحقیق هنوز در مراحل ابتدایی است، دانشمندان امیدوارند که درک درستی از هوش مصنوعی داشته باشند و رادیولوژیست ها را جایگزین آن کنند تا در زمینه عکاسی مطالعه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا