عمومی

شالیزار تب دارد/ جولان بیماری مرموز زیرسایه کرونا در مازندران – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

خبرگزاری آنلاین – تیم منطقه ای: فصل امروز شالی و پادی وقتی او می رسد، تب شالیزاری در کمین است برنج کاران در مازندران است و سالانه چند کشاورز منطقه را مبتلا می کند.

تاکنون 32 مورد ابتلا به بیماری تب شالیزاری در مازندران گزارش شده است و روزهایی که سنبله های مازندران آبی و تب شالیزاری زرد و نارنجی است. فصل کاشت در مازندران رو به پایان است و کشاورزان هر روز با حضور در شالیزارها به کار و کشت محصول و بهره برداری از آن می پردازند. بهار تابستان فصل برداشت است.

معاون درمان علوم پزشکی مازندران با اشاره به تایید 32 مورد ابتلا به بیماری تب برنجی در سال جاری، افزود: در سال 98 تقریبا 106 مورد ابتلا به بیماری تب برنج گزارش شده است که از این تعداد 11 مورد تایید، 47 مورد احتمال و مابقی مشکوک بوده است. . .

32 بیمار مبتلا به تب برنج شناسایی شدند

عباس علیپور در گفتگو با خبرنگار آنلاین اظهار داشت: در سال گذشته 91 مورد بیماری برنج گزارش شده که از این تعداد 9 مورد مثبت، 42 مورد مشکوک و مابقی محتمل بوده و امسال نیز 32 مورد شناسایی شده است که چهار مورد آن مثبت مطمئناً 15 مورد 13 مورد احتمالی و 13 مورد مشکوک وجود داشت.

وی خاطرنشان کرد: هرگونه فعالیت در آب و آب های راکد در آن جمع می شود و موش ها در معرض محیط زیست قرار می گیرند و ادرار و ادرار موش ها نیز در معرض میکروب ها قرار می گیرد و باعث آلودگی آب می شود.

علیپور ادامه داد: اگر کشاورز پای برهنه، چین و چروک و تماس با آب آلوده داشته باشد، به ویروس مبتلا می شود و بیماری در شالیزارها پیدا می شود و مهمترین راه جلوگیری از ورود کشاورزان به آب است زیرا آب آلوده

شالی به مالاریا/تب جولان و بیماری مرموز زیر سایه کرونا در مازندران مبتلا شده است.

معاون وزیر علوم پزشکی مازندران مالاریا، بدن درد و یرقان را از علائم اصلی آن برشمرد و گفت: موارد شدید علائم مننژیت را دارند اما اغلب افراد علائم اولیه دارند.

وی گفت: در سال های اخیر هیچ مورد جدی از بیماری تب برنجی در این منطقه نداشتیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از بیماران تحت درمان ضد رتروویروسی هستند، گفت: تب برنج بیماری جدیدی نیست و سالهاست که این بیماری را درگیر کرده است. شالیپرسنل پزشکی آموزش کشاورز دارند.

برنج بیماری جدیدی نیست و ما سال ها و فصل رشد با آن مبارزه می کنیم شالیپرسنل پزشکی آموزش کشاورز دارند

علیپور از کشاورزان خواست تا وارد شالیزارها شده و در آب و کفش غوطه ور شوند تا مریض نشوند و عذاب نکشند.

امروزه ترس از کرونا و بیماری آن در مازندران کاهش یافته است، اما با توجه به اینکه اکثریت قریب به اتفاق جمعیت کشاورز شالیکار چه، خطر تب شالیزاری در کمین منطقه است.

فرهنگ بابا محمودی متخصص عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار آنلاین از کشاورزان خواست علائم بیماری تب برنج را شناسایی کنند و افزود: تب ناگهانی و شدید، کمردرد و درد شدید. قرمزی شدید ستون فقرات و قرمزی چشم ها نشانه تب برنج است.

این فوق تخصص عفونی تصریح می کند: کشاورزان در هنگام کار در شالیزارها باید مراقب علائم تب برنج باشند زیرا همه ساله در فصل کاشت برنج از اوایل اردیبهشت تا اواخر شهریور شاهد شیوع بیماری تب برنج در استان هستیم. مازندران و همچنین قربانیان زیادی. از این بیماری.» بیماران کسانی هستند که در شالیزارها با ادرار موش هایی مانند سگ، گربه، خوک و خرگوش تماس مستقیم دارند.

شالی به مالاریا/تب جولان و بیماری مرموز زیر سایه کرونا در مازندران مبتلا شده است.

بلافاصله تاکید کرد درباره ی آن وی با بیان اینکه کرونا همچنان وجود دارد، گفت: مسافت برای کشاورزان و کارگران مشکلی ایجاد نمی کند، بنابراین مهم است که در هنگام کار و استراحت بین کارگران و نهال ها فاصله ایمن یک و نیم متری وجود داشته باشد. رشته.

بابامحمودی وی ادامه داد: کشاورزان هنگام کار در مزرعه از ماسک، دستکش و کفش یا کفش مناسب استفاده کنند و مراقب کرونا و تب شالیزار باشند و لباس کار، کفش و ابزار خود را به خانه نبرند. کارگران سعی کنند پس از قرار دادن مجدد دستان خود را نشویید و پس از قرار دادن دست و صورت خود را به خوبی بشویید.

انجام فعالیت های تحول در مازندران

فعالیت های کاشت در شالیزارهای مازندران رو به اتمام است و طبق آمار، کاشت در بیش از 60 درصد از مزارع منطقه به صورت مکانیکی انجام شده است. حسن عنایتی مدیرعامل سازمان جهاد کشاورزی مازندران در خصوص کاشت از کشاورزان خواست دستورالعمل ها و اقدامات پیشگیری از بیماری تب شالی را رعایت کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه تاثیر قابل توجهی در تامین محصولات و تجهیزات و همچنین برنج کاری قراردادی در منطقه نداشته است، خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح نیاز به همکاری وجود دارد.

وی تاکید کرد: کشاورزان باید با استفاده هوشمندانه از آب و رعایت بهداشت به میزان آبیاری توجه کنند.

مازندران با دارا بودن بیش از 215 هزار هکتار شالیزار و جمعیت انبوه 3.5 میلیون نفری در منطقه به عنوان پایتخت برای تامین برنج 42 درصد نیاز کشور و بی توجهی و عدم توجه به بهداشت و درمان و موارد مالاریا است. شالیزار کرونا می تواند افراد زیادی را مبتلا کند.

دکمه بازگشت به بالا