آیت الله امینی مردی فاضل و نویسنده ای در عالم سیاست بود. او وحدت خویشتن داری و بردباری را تبلیغ می کرد. نه در سیاست و نه در سیاست و نه قومیت ایجاد کردند و درگیر سیاست و ورزش نشدند.
به گزارش اخبار ایران من، سردبیر روزنامه 19 و مرتضی داستانی در این باره نوشت: صادقی سال گذشته در ایام کرونا به قدرت رسید و همانطور که در پیام تسلیت خود به مناسبت رحلت آیتالله هاشمی اعلام کرده بود، خیلی زود به زیارت امام راحل و یاران و دوستان شهیدش پیوست.
آیت الله امینی اساساً مبلغی متدین، ساده، تأثیرگذار و مشوق بود و سیره ایشان به تعبیر مقام معظم رهبری نمونه بارز خداپرستی و خداپرستی و بی اعتنایی به مادیات بود. او قابل اعتماد و وقت شناس بود و از نیازهای جامعه خود به خوبی آگاه بود و در نتیجه این شناخت به مسائل اجتماعی و تربیتی به ویژه مشکلات و نیازهای جوانان می پرداخت.
آیت الله امینی در دوران خویشتن داری یک اصلاح طلب بود. صالحان و صالحان. او تا زمانی که حرف حق را بر هم نزند، از گفتن حرف حق دریغ نورزید و به خاطر آن حقیقت، تاوان گناهان خود را به جان خرید و بسیار مورد ستم قرار گرفت.
او مردی بسیار باهوش و سیاستمدار بود. او وحدت خویشتن داری و بردباری را تبلیغ می کرد. نه در سیاست و نه در سیاست و نه قومیت ایجاد کردند و درگیر سیاست و ورزش نشدند.
وی به شدت معتقد بود که نقش روحانیت بر نقش گروه های سیاسی و اجتماعی برتری دارد و پیشوایان مذهبی نباید تسلیم طمع های سیاسی و جنایتکارانه شوند. حمایت اساتید حوزه علمیه قم از نامزدها.
همیشه رنج دینی و اجتماعی داشت، عمرش شاد و با اولیای الهی پیوند بخورد.»
انتهای پیام/