مردم و اجتماع

احتمال افزایش مختصر کرونا در اردیبهشت‌ماه / بدهی ۸۰۰۰ میلیاردی تامین اجتماعی به بیمارستان‌ها

قائم مقام وزیر بهداشت با بیان اینکه با توجه به شرایط فعلی انتظار موج بزرگ دیگری از کرونا را نداریم، هرچند افزایش اندکی خواهیم داشت، گفت: متاسفانه تامین اجتماعی حدود 8 هزار میلیارد در بیمارستان ها بدهی دارد و پرداخت نکرده است. “.

دکتر در گفت وگو با اخبار ایران من، سعید کریمی وی در خصوص کرونا و بیمارستان ها نیز گفت: شرایط برای کرونا خوب پیش رفته است. در واقع در اثر تعطیلات نوروزی و مسافرت و مسافرت، تعداد بیماران خارج از بیمارستان اندکی افزایش یافته است. بنابراین در 29 اسفند تعداد مراجعه کنندگان به بیمارستان حدود 10000 نفر بود اما امروز بین 17000 تا 18000 نفر است و تعداد بیماران را در خارج از کشور چندین برابر کرده ایم.

شدت موج کرونا پیش بینی نشده است

وی افزود: متاسفانه ریسک پزشکی افزایش چشمگیری نداشت. بستری شدن، بستری شدن در بیمارستان و مرگ و میر کاهش یافته است. زیرا ما با امواج خشن omicron ها فاصله داریم. در عین حال، با توجه به شرایط فعلی، ما انتظار هیچ خطر دیگری را نداریم. هر چند که افزایش جزئی داریم. البته همه اینها به شرطی است که هیچ نوع آسیب دیگری در دسترس نباشد. به همین دلیل، در دو تا سه ماه آینده و حتی اوایل تابستان، نشانه‌ها حاکی از آن است که احتمالاً در ماه مه شاهد افزایش جزئی خواهیم بود، اما طبق اعلام کمیته علوم، عقاب خطرناکی ظاهر نمی‌شود.

کریمی با بیان اینکه با توجه به پیش بینی ها اگر مشکل جدیدی وجود نداشته باشد در حال حاضر تهدید دیگری نخواهیم داشت اما به دلیل رعایت نکردن آن افزایش جزئی خواهیم داشت، گفت: این پیشگویی بر اساس آنچه داریم است.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: مردم باید سومین واکسن کرونا را تزریق کنند. زیرا بسیار موثر است و بلافاصله برنامه های بهداشتی را دنبال می کند.

وام هشت ماهه به بیمارستان های وزارت بهداشت

وی همچنین با اشاره به هزینه ویژه بیمارستان ها خاطرنشان کرد: بحث قبوض بیمارستانی در فاز پنجم کاهش چشمگیری داشت. چون در آستانه انتخابات بیمارستان ها تعطیل بود. ما سعی کردیم بیمارستان ها را در موج میکرونی رصد کنیم. اما به دلیل کرونا نباید تمام تجهیزات پزشکی متعلق به کرونا باشد و همه چیز بسته می‌شود و مردم بر اثر بیماری‌های دیگر مجروح می‌شوند. در موج ششم به این مهم دست یافتیم و در عین حال بیماران عروق کرونا ویروس به طور کامل ترخیص و به کار گماشته شدند و در عین حال تخت، دارو و خدمات بیماران اعصاب و روان و منتخب و فاقد صلاحیت وجود داشت. داخل محل حادثه بود.

کریمی ادامه داد: در واقع با توجه به ترس از بیمارستان در روزهای بحرانی کرونا، بودجه این بیمارستان‌ها رو به کاهش است، اما مانند موج‌های قبلی قوی نیست و اوضاع کمی بهتر می‌شود. امیدواریم با افزایش قیمت دارو هزینه برخی از آنها تامین شود ما هم از نظر مالی مشکل داریم. عمده درآمدهای بیمارستان ها مربوط به هزینه های ویژه ای است که بیمه ها باید بپردازند، اما متاسفانه تامین اجتماعی حدود 8 هزار میلیارد دلار به بیمارستان ها بدهکار است و هنوز پرداخت نکرده است. یعنی هفت تا هشت ماه هزینه بیمارستان ها را پرداخت نکردند.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا