دبیر ستاد و آموزش و پرورش حوزه های علمیه اتحادیه آموزش و پرورش حوزوی به تشریح وضعیت و ورود طلاب و روحانیون به مدارس این کشور پرداخت و گفت: حضور بزرگان دینی که از تحصیل کودکان و نوجوانان مطلع هستند. مردم در میان حل این مشکل برای دانش آموزان مهم است. در ایجاد فرصت برای بحث، معارف دینی طلاب باید تقویت شود.
حجت الاسلام والمسلمین حمید نیکزاد در گفت وگو با اخبار ایران من. وی گفت: به همین دلیل حوزه های علمیه تلاش کرده اند با حمایت از مطالعات در حوزه های مختلف سند تحول بزرگی را محقق سازند که در آن متخصصان، آگاه و متعهد کار بزرگی انجام می دهند.
وی بیان کرد: از آنجایی که تنها بستر جذب و ورود معلمان در آموزش و پرورش، دانشگاه فرهنگیان و آزمون های استخدامی 28 دانشگاهی است، مرکز اتحادیه در تلاش است تا از مهارت های نیروی انسانی متخصص در حوزه های علمیه برای بهره مندی از آموزش استفاده کند. از شر آن خلاص شوید
دبیر حوزه و آموزش اتحادیه دانشگاهیان در خصوص افزایش انگیزه طلاب برای ورود به تحصیل گفت: جذب طلاب در آزمون و مصاحبه با افراد غیر طلبه می شود. همچنین با توافقاتی که در خصوص فعالیت دانش آموزان فعال به عنوان معلم نظامی در آموزش و پرورش صورت گرفته است، استقبال خوبی از مشارکت در این امر از سوی دانش آموزان ذیربط صورت گرفته است.
ورود 3000 دانش آموز به عنوان معلم به مدارس
نیکزاد ادامه داد: اکنون حدود 3 هزار نفر توانسته اند به عنوان معلم در مناطق دورافتاده شهرها و مناطق فقیرنشین وارد مدارس شوند.
وی گفت: علاوه بر فرصت های ذکر شده برای استفاده بهینه از مهارت های نخبگان و مدیران علاقه مند در عرصه آموزشی، دانش آموزان نیز وجود دارند تا بتوانند به مسائل دینی، دینی و اخلاقی آموزش و پرورش دانش آموزی توجه کنند و همکاری کنند. تحصیلات. برای بهبود فعالیت های آموزشی در مدارس. وی بیان کرد: نکته حائز اهمیت این است که در دوره جدید ستاد اتحادیه تلاش شده تا علاوه بر افزایش تعداد و انجام اقدامات لازم، مزایای دسترسی عمومی نیز در نظر گرفته شود.
مشاور وزارت آموزش و پرورش همچنین به تشریح اجرای طرح امین در سال جاری پرداخت و گفت: امسال طرح امین از نظر کمی و کیفی با طرح قبلی متفاوت خواهد بود. به این ترتیب تعداد زیادی از دانش آموزان خردسال در سال تحصیلی جاری به جمع معلمان طرح امین پیوسته اند و کار نگارش و اجرای این طرح در مدارس پیش رفته است.
نیکزاد افزود: این کار برای اینکه دانش آموزان در مدارس مورد نظرشان نتایج بهتری داشته باشند انجام شده است.
وی همچنین درباره اهمیت و پیامدهای حضور دانش آموزان در مدارس برای آموزش دین دانش آموزان بیان کرد: در سال های گذشته یکی از بی توجهی هایی که با وجود تاکید سند تحول عظیم رخ داده است، تعداد کل است. ایجاد فعالیت های یادگیری و رضایت از آموزش عالی؛ از این رو ضعف در علوم دینی و اعتقادات به حدی رسیده است که حتی برخی از طلاب نیز در مورد مبانی و الزامات دین دچار تردید و تردید می شوند.
دبیر ستاد همیاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش افزود: حضور علما و علمای دین در بین طلاب برای رفع این نیاز بسیار حائز اهمیت است تا با ایجاد فرصت هایی برای چهره سازی دانش دینی طلاب تقویت شود. بحث حضوری
انتهای پیام