چه گوشی هایی برای ترید مناسب است؟
برای تجارت در بازار ارزهای دیجیتال علاوهبر داشتن علم و دانش در این حوزه و همچنین دیدن آموزش سرمایه گذاری بازارهای مالی، باید تجهیزات مناسب داشت. اکثر افرادی که در این حوزه مشغول هستند با رایانه و لپتاپهای پیشرفته کارهایشان را انجام میدهند. اما گاهی اوقات مجبور هستیم از دستگاههای سبکتر استفاده کنیم. به همین دلیل، گوشیهای هوشمند نیز گزینهی مناسبی محسوب میشوند.
ترید ارز دیجیتال با استفاده از گوشی موبایل، امروزه به عنوان یکی از رایجترین روشها برای خرید و فروش ارز دیجیتال در جهان شناخته شده است. برای شروع ترید ارز دیجیتال با گوشی موبایل، ابتدا باید یک کیف پول (Wallet) ایجاد کنید. به عنوان مثال، کیف پولهایی مانندCoinbase ، Binance، Bitfinex و Kraken که در دسترس هستند.
پس از ایجاد کیف پول، شما می توانید به سادگی ارز دیجیتال را خرید و فروش کنید. برای این منظور، شما باید ارز مورد نظر خود را از روی لیست ارزهای موجود در صفحه خرید و فروش کیف پول خود انتخاب کنید و مقداری از آن را خریداری کنید. پس از خرید ارز دیجیتال، می توانید آن را در کیف پول خود ذخیره کنید و در زمان مناسب فروشش کنید.
توصیه ما به شما این است که پیش از خرید و فروش هر گونه ارز دیجیتال، با تحقیق در مورد تاریخچه قیمتهای آن ارز و شرایط بازار، اطمینان حاصل کنید که تصمیم درستی میگیرید. همچنین باید به مواردی مانند محافظت از کلیدهای خصوصی کیف پولتان، رعایت امنیت در انتخاب رمز عبور و غیره توجه کنید. در این مقاله فهرستی از بهترین گوشیهای هوشمند برای ترید کردن ارز دیجیتال را گردآوری کردهایم. اگر برای گسترش دادن کار خود در این حوزه قصد خرید تلفن همراهی قدرتمند دارید، مواردی که در ادامه گفته میشوند، از جمله مدل، سخت افزار و قیمت گوشی را با دقت بررسی کنید.
بهترین گوشی های مناسب برای ترید ارز دیجیتال
در ادامه بهترین گوشی های مناسب ترید کریپتو را معرفی کردهایم:
ردمی نوت ۱۱ پرو
یکی از گوشیهای هوشمند مناسب ترید «ردمی نوت ۱۱ پرو» است که با نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED با وضوح ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل، تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل بر اینچ، نسبت تصویر ۲۰:۹ و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز میتواند تجربه خوبی را برای بررسی دادهها ارائه دهد. در پنل پشتی و جلویی آن شاهد استفاده از Gorilla Glass ۵ و فریم پلاستیکی هستیم. همچنین باید به این نکته اشاره کرد که تلفن همراه ردمی از سه دوربین واید، اولتراواید و ماکرو بهره میبرد.
ردمی نوت ۱۱ پرو در دو نسخهی ۴G و ۵G عرضه میشود. از کلیدیترین وجه تمایز این دو نسخه میتوان به تراشههای آنها اشاره کرد. در مدل ۴G شاهد استفاده از تراشهی ۱۲ نانومتری Helio G۹۶ با هستههای نسبتاً قدیمی Cortex A۷۶ هستیم. اما مدل ۵G از تراشهی ۶ نانومتری Snapdragon ۶۹۵ ۵ G با هستههای جدیدترِ Cortex A۷۸ و فرکانس بالاتر قدرت میگیرد. درضمن، ماژول Adreno ۶۱۹ نیز وظیفهی انجام پردازشهای گرافیکی را برعهده دارد.
گفتنی است قیمت گوشی شیائومی مدل ردمی نوت ۱۱ پرو بسته به میزان حافظه و رم از حدود ۱۱ تا ۱۵ میلیون تومان است.
موتورولا اج ۲۰ پرو
موتورولا اج ۲۰ پرو با نمایشگر ۶۷ اینچی OLED که دارای رزولوشن ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل، تراکم پیکسل ۳۸۵ پیکسلبراینچ، نسبت تصویر ۲۰:۹، حاشیههای نسبتاً باریک و لبههای تخت است، میتواند هنگام ترید کردن صفحه مناسبی را در اختیار کاربر قرار دهد. همچنین نرخ نوسازی نمایشگر Edge ۲۰ Pro را میتوان از بین سه حالت خودکار (حالت پیشفرض)، ۱۴۴ و ۶۰ هرتز انتخاب کرد.
در گوشی موتورولا از Snapdragon ۸۷۰ استفاده شده است. درضمن، در کنار این تراشهی ۸ هستهای (یک هسته ۳.۲ گیگاهرتز Kryo ۵۸۵ و سه هسته ۲.۴۲ گیگاهرتز Kryo ۵۸۵ وچهار هسته ۱.۸ گیگاهرتز Kryo ۵۸۵) شاهد استفاده از ماژول Adreno ۶۵۰ به عنوان پردازنده گرافیکی هستیم. همچنین، قیمت گوشی موتورولا Edge ۲۰ Pro در بازار ایران حدود ۱۷ تا ۱۸ میلیون تومان است.
ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس
ردمی نوت ۱۲ پرو پلاس دستگاهی با نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی OLED دارای وضوح ۲۴۰۰ در ۱۰۸۰ پیکسل Full HD پلاس، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، نرخ نمونهبرداری لمسی ۲۴۰ هرتز، تراکم پیکسل ۳۹۵ پیکسل در اینچ، نسبت تصویر ۲۰:۹ و حداکثر روشنایی ۹۰۰ نیت است که میتواند برای ترید کردن گزینهی مناسبی باشد.
همچنین گوشی هوشمند ردمی به دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسل و پردازندهی ۸ هستهای Dimensity ۱۰۸۰ مدیاتک مجهز شده است. از سوی دیگر، ماژول Mali-G68 MC۴ وظیفهی انجام پردازشهای گرافیکی را برعهده دارد. همچنین کانفیگهای ۸ | ۲۵۶ و ۱۲ | ۲۵۶ گیگابایت با حافظه ذخیرهسازی UFS ۲.۲ برای خرید وجود دارند.
شیائومی ۱۲ پرو
در «شیائومی ۱۲ پرو» شاهد استفاده از صفحهنمایش ۶٫۷۳ اینچی OLED با وضوح ۳۲۰۰ در ۱۴۴۰ پیکسل، نسبت تصویر ۲۰:۹، حداکثر روشنایی ۱۵۰۰ نیت و تراکم پیکسلی فوقالعادهی ۵۲۱ پیکسل بر اینچ هستیم. نرخ نوسازی متغیر تا سقف ۱۲۰ هرتز و نرخ نمونهبرداری لمسی ۴۸۰ هرتز از دیگر ویژگیهای آن محسوب میشوند.
شیائومی ۱۲ پرو نیز مانند پرچمداران دوران خود از تراشه ۸ هستهای Snapdragon ۸ Gen ۱ (یک هسته ۳.۰۰ گیگاهرتز Cortex-X2 و سه هسته ۲.۵۰ گیگاهرتز Cortex-A710 و چهار هسته ۱.۸ گیگاهرتز Cortex-A510) قدرت میگیرد. برای کارهای گرافیکی نیز ماژول Adreno ۷۳۰ وارد عمل میشود. درضمن، میتوانید از میان کانفیگهای ۸| ۱۲۸، ۸| ۲۵۶ و ۱۲| ۲۵۶ گیگابایت با حافظه ذخیرهسازی UFS ۳.۱ هرکدام که دوست داشتید انتخاب کنید.
گلکسی S۲۲ اولترا
گوشی هوشمندی قدرتمند که از نمایشگری با پنل ۶٫۸ اینچی OLED، وضوح ۳۰۸۸ × ۱۴۴۰ پیکسل، حداکثر روشنایی ۱۷۵۰ نیت، تراکم پیکسلی ۵۰۰ پیکسلبراینچ و نسبت ۹۰٫۲ درصدی تصویر به بدنه استفاده میکند. همچنین، نرخ نوسازی «گلکسی S۲۲ اولترا» بسته به نوع کاربری، بین یک تا ۱۲۰ هرتز تغییر میکند و نرخ نمونهبرداری لمسی آن ۲۴۰ هرتز است.
دو نسخه از گلکسی S۲۲ اولترا وجود دارد که یکی از Exynos ۲۲۰۰ و دیگری از Snapdragon ۸ Gen ۱ (یک هسته ۳.۰۰ گیگاهرتز Cortex-X2 و سه هسته ۲.۴۰ گیگاهرتز Cortex-A710 و چهار هسته ۱.۷۰ گیگاهرتز Cortex-A510) استفاده میکند. تراشهی پرچمدار کوالکام از گرافیک Adreno ۷۳۰ یا Xclipse ۹۲۰ قدرت میگیرد.
گلکسی زد فولد ۴
صفحهنمایش اصلی این گوشی تاشدنی ۷٫۶ اینچ (نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، رزولوشن ۱۸۱۲ در ۲۱۷۶ پیکسل، تراکم پیکسلی ۳۷۳ پیکسل در اینچ) و نمایشگر بیرونی آن ۶٫۲ اینچی (نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و رزولوشن ۹۰۴ در ۲۳۱۶ پیکسل) است. درضمن، حداکثر روشنایی نمایشگر اصلی ۱۲۰۰ نیت و دیگری حدود ۶۵۰ نیت اعلام شده است.
سامسونگ گوشی هوشمند خود را با تراشه ۸ هستهای Snapdragon ۸+ Gen ۱ (یک هسته ۳.۱۹ گیگاهرتز Cortex-X2 و سه هسته ۲.۷۵ گیگاهرتز Cortex-A710 و چهار هسته ۱.۸ گیگاهرتز Cortex-A510) راهی بازار کرد. پردازنده گرافیکی گلکسی زد فولد ۴ نیز Adreno ۷۳۰ است. همچنین، قیمت گوشی سامسونگ گلکسی زد فولد ۴ با حافظه ۵۱۲ و رم ۱۲ گیگابایت حدود ۸۰ میلیون تومان است.
در نهایت…
برای ترید کردن ارز دیجیتال که معمولا هم بیت کوین مورد توجه است، نیاز است که یک گوشی هوشمند با سیستم عامل iOS یا Android داشته باشید. بسیاری از گوشیهای امروزی از این دو سیستم عامل پشتیبانی میکنند. همچنین، برای ترید کردن ارز دیجیتال، شما به یک کیف پول دیجیتال نیاز دارید که این کیف پول را می توانید بر روی گوشی خود نصب کنید. برخی از کیف پول های معروف در این زمینه عبارتند از: Coinbase، Binance، Kraken و .Bitfinex
همچنین باید توجه داشت که برای ترید کردن ارز دیجیتال، باید در مورد آنها آموزش داشته باشید و بهتر است قبل از هرگونه ترید، بازار را به صورت دقیق و دقیق بررسی کنید.