صدور قطعنامهای برای افزایش تابآوری و کاهش تلفات انسانی در برج میلاد
رئیس پژوهشگاه بینالمللی زلزلهشناسی و مهندسی زلزله بررسی راهکارهای کاهش تلفات در زلزله را از رویکردهای نهمین کنفرانس زلزله دانست و گفت: در ۳ روز برگزاری کنفرانس قطعنامهای برای این موضوع تدوین خواهد شد.
به گزارش اخبار ایران من، دکتر محمد حسن بازیار در آیین افتتاح نهمین کنفرانس زلزله که در سالن همایشهای برج میلاد در حال برگزاری است، گفت: نهمین دوره کنفرانس بینالمللی زلزلهشناسی از امروز، سهشنبه ۱۸ اردیبهشت آغاز به کار کرده است و تا روز پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در برج میلاد ادامه دارد.
وی با اشاره به حضور ۶ سخنران خارجی کلیدی در این کنفرانس، اظهار کرد: در این رویداد ۴۱۵ مقاله داخلی و ۴۳ مقاله خارجی ارائه میشود که از این تعداد ۲۱۱ مقاله شفاهی و ۲۰۴ مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.
بازیار، زلزلهشناسی، پیشگیری و ایمنسازی سازهها و مدیریت بحران را از جمله محورهای مقالات این کنفرانس ذکر کرد و یادآور شد: سخنرانان بخش خارجی از کشورهایی چون آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، امریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، چک، سوئد، فرانسه، نیوزلند و هند خواهند بود.
رئیس پژوهشگاه بینالمللی زلزلهشناسی، تمرکز اصلی این کنفرانس را حل مسائل کشور در حوزه زلزلههای بزرگ کلانشهرهایی چون تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد عنوان کرد.
وی تاکید کرد: در روزهای برگزاری کنفرانس، ۱۶ کارگاه تخصصی در حوزههایی چون ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستانهای تابآور برگزار میشود.
بازیار اضافه کرد: بر اساس دادههای به دست آمده در این کارگاهها، در تلاش هستیم که در انتهای این کنفرانس قطعنامهای در حوزه ارتقای تابآوری و مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسؤولان و سیاستگذاران تدوین شود.
رئیس پژوهشگاه بینالمللی زلزلهشناسی، این کنفرانس را رویداد تبادل تجربیات دانست که در طی آن راهکارهایی برای کاهش تلفات به عنوان یکی از اولویتهای مدیریت بحران مورد بررسی قرار میگیرد.
انتهای پیام