شیر جوشیده نشده و غیرپاستوریزه نخورید
دکتر. جواد نگارستانانی با اشاره به روز 12 ژوئن جهانی شیر با کلمات “از شیر لذت ببرید” توسط سازمان غذا و کشاورزی (FAO) و اهمیت آن در خوردن این غذاها ، گفت: مردم باید در نوشیدن شیر بسیار مراقب باشند. این مهم است زیرا شیر به عنوان منبع غذایی جهانی استفاده می شود.
وی گفت: شیر یک ماده طبیعی است که از نظر طبیعی وجود دارد و ماده مغذی است و به عنوان یک ماده مهم در جهان بعد از آب شناخته می شود. “شیر حاوی پروتئین های اساسی مانند لیپیدهای سالم و کربوهیدراتها است.” مواد معدنی (کلسیم ، روی ، منیزیم ، فسفر ، ید ، آهن ، پتاسیم) ، ویتامین ها (فولات ، ویتامین A ، ویتامین D ، ریبوفلاوین ، ویتامین 12 B) و به نوعی تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن است.
وی از محصولات اضافه کرد: هر لیوان شیر گاو (250 میلی لیتر) حاوی کلسیم 315 میلی گرم است و 22 تا 29 درصد از نیاز روزانه کلسیم فرد را تأمین می کند. کلسیم در تقویت استخوان ها و سایر کارکردها نقش اساسی دارد. ملزومات بدن »
آقای نگاراستای با اعلام اینکه داروهای گیاهی وظیفه بهبود سلامت دام و فرآورده های گوشتی را بر عهده دارند ، گفت: 852 مورد آزمایش بر روی شیر خام در سال گذشته شامل آزمایش های آفلاتوکسین ، هیپوکلریت ، اسیدیته و جوش بود. شیرین ، نمک ، آب اضافی و غیره انجام شده است ، در حالی که بیش از 2800 آزمایش لبنیات (MRT) برای ارزیابی سلامت شیر خام طبق مالاریا معمولی انجام شده است.
مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان در مورد نظارت اداره کل بهداشت و درمان بر این مواد غذایی بی ارزش ، افزود: اگر می خواستیم سلامت را رصد کنیم ، 254 شیر خام از استان کرمان به بخش های دیگر ارسال می شد. کشور ، که شامل نظارت بر سلامت حیوانات است.
نگارستاني با بيان اينكه شيرخشك كننده نشده و غليظ يكي از خطرناکترين نوشيدني ها است و حاوي انواع مختلف باكتري و ميكروب است كه باعث بروز مشكلات بهداشتي مي شود ، اضافه كرد: افرادي كه از مصرف كنندگان شير و شير مي نوشند ، تأييد و مديريت كرده اند. این اداره کل برای جلوگیری از خوردن شیر ، شیر ، خامه ، پنیر ، بستنی و سایر مواردی که به طور خاص در محلی مصرف نمی شود ، خودداری می کند.