صرفهجویی ۴۰۰۰ میلیارد تومانی تیپیکو در خرید مواد اولیه دارویی
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری دارویی تامین از ثبت رکورد جدید در درخواست تامین مواد اولیه مرغوب دارویی در کشور خبر داد و گفت : با تجمیع خرید مواد اولیه شرکتهای زیر مجموعه ۹۵ میلیون دلار ارزی و حدود ۴۰۰۰ میلیارد تومان به قیمت ارز ترجیحی صرفه جویی در خرید مواد اولیه دارویی شده است.
به گزارش اخبار ایران من، منصور نکوئینیا با اشاره به پیاده سازی الگوهای بهره وری در شرکت سرمایهگذاری دارویی تامین و افزایش تولید در راستای اجرای منویات رهبری معظم انقلاب، اظهار کرد: در راستای تامین مواد اولیه برای تولید داروی با کیفیت، سیاست جدید خرید تجمیعی مواد اولیه در دستور کار شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین قرار گرفت.
وی افزود: بر اساس الگوی در نظر گرفته شده فراخوان مناقصه عمومی تامین مواد اولیه برای متقاضیان انجام شد و نیازهای خرید مواد اولیه به شرکتهای ایرانی و خارجی اعلام شد.
نکوئینیا با اشاره به استقبال شرکتهای تامین مواد اولیه دارویی از طرح خرید تجمیعی مواد اولیه بیان کرد: بیش از ۷۰۰ ایمیل از مجموعههای مختلف داخل و خارج از کشور در این مناقصه بزرگ به دست تیپیکو رسید.
مدیر عامل شرکت سرمایهگذاری دارویی تامین با بیان اینکه برگزاری این اقدام جهادی با تلاش همکاران و شرکتهای زیر مجموعه به مدت سه ماه به سرانجام رسیده است، ادامه داد: برای نخستین بار در این حجم ۹۰ قلم مواد برای تهیه مواد اولیه مرغوب دارویی با قیمت مناسب انجام شده و این اقدام می تواند در راستای رشد تولید موثر واقع شود.
نکوئینیا با اشاره به اینکه در این روش همه خریدهای شرکتهای دارویی تیپیکو تجمیع میشوند، تصریح کرد: قطعا خرید مواد اولیه با قیمت مناسب در سود دهی واحدهای دارویی تغییر ایجاد کرده و رضایت سهامداران را به همراه دارد.
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین با بیان اینکه تمامی مراحل انجام تجمیع مناقصه مواد اولیه دارویی با حضور نمایندگان سازمان بازرسی کل کشور و مدیران حراست و اطلاع دستگاههای نظارتی انجام شده است، تصریح کرد: با این اقدام حدود ۴ هزار میلیارد تومان صرفه جویی در خرید مواد اولیه انجام شده است.
بنابر اعلام روابط عمومی تیپیکو، وی با اشاره به اینکه در حال حاضر مشتریان زیادی از کشورهای مختلف خواهان خرید دارو از شرکتهای زیر مجموعه شرکت سرمایه گذاری تامین “تیپیکو” هستند، ادامه داد: برنامه ریزی دیگر شرکت سرمایه گذاری جذب مشتریان جدید و تلاش برای توسعه صادرات در بخشهایی است که در کشور نیاز دارویی آن تامین شده و امکان صادرات برای این اقلام فراهم است.
انتهای پیام