ایران کسب و کارعمومی

طرز تهیه دمنوش گشنیز برای لاغری

در این مطلب از غفاری دایت که در رابطه با عرق گشنیز است به بررسی مواردی از جمله عرق گشنیز و سلامت پوست، عرق گشنیز و خواص ضد سرطانی، عرق گشنیز و درمان دیابت، عرق گشنیز و بهبود حافظه، عرق گشنیز برای درمان سرماخوردگی و سینوزیت، عرق گشنیز و درمان غلظت خون، عرق گشنیز و درمان میگرن، عرق گشنیز و بهبود اعصاب و روان، عرق گشنیز برای لاغری و در نهایت به بررسی عوارض عرق گشنیز می‌پردازیم. برای طرز تهیه دمنوش بانوان ستین باید مقداری برگ گشنیز را در یک بطری آب بریزید و بگذارید یک شب در یخچال بماند. صبح روز بعد بنوشید.از برگ گشنیز نیز آب بگیرید. یک فنجان پر از برگ گشنیز را خرد کرده و به آسیاب بریزید. یک فنجان آب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. برای بهترین نتیجه هر روز صبح آن را بنوشید.

نحوه تهیه دمنوش گشنیز به روش دیگر

علاوه بر موضوعی به نام خواص گشنیز برای لاغری، باید طرز تهیه دمنوش گشنیز را نیز به خوبی بلد باشید. زمانی که بدانید به چه شکلی می‌توانید دمنوش این ماده غذایی را تهیه کنید، مسلماً می‌توانید از مزیت‌های خواص عرق گشنیز نیز به خوبی بهره‌مند شوید. در این قسمت به اینکه چگونه دمنوش گیاهی و سالم مناسبی را تهیه کنید، اشاره خواهیم کرد. برای تهیه کردن یک دمنوش گشنیز مناسب باید ابتدا مقدار مناسبی از گشنیز در حد ۱۰۰ گرم را در یک و نیم لیوان آب بریزید. در مرحله بعدی شعله گاز را تا حد زیادی کم کرده و اجازه می‌دهید تا گشنیز به آرامی دم بکشد. بهترین زمان برای دم کشیدن گشنیز می‌تواند ۱۰ الی ۱۵ دقیقه باشد. در صورتی که می‌خواهید از فرنچ پرس و… نیز می‌توانید برای تهیه این نوع از دمنوش استفاده کنید. تنها نکته مهم آن است که حتماً دمنوش را در حجم کم درست کنید و به صورت تازه مصرف کنید تا از تمامی خواص آن بتوانید بهره‌مند شوید.

دانه های رازیانه ماهیچه ها را آرام و شل کرده و جریان صفرا را تحریک می کند که در نهایت باعث کاهش درد شده و هضم را بهبود می بخشد. رازیانه از ان دسته گیاهانی است که خاصیت هضم را افزایش می دهد. با خروج گاز معده از بدن، نفخ معده را تسکین می دهد. گردش خون را در دستگاه گوارش افزایش داده و در نتیجه روند کلی هضم را بهبود می بخشد. از آن جایی که رازیانه منبع خوبی از فیبر است، سلامت روده بزرگ و کولون را تضمین می کند. براساس شواهد، دمنوش رازیانه ترکیبی می تواند علام سندروم روده تحریک پذیر را نیز تا حد زیادی کاهش دهد.

خواص عرق گشنیز

عرق گشنیز از جمله عرقیجات گیاهی است که خواص درمانی فراوانی دارد. از جمله خواص عرق گشنیز می‌توان به مواردی مانند بهبود کارکرد کبد، افزایش سطح انرژی، رفع خستگی، درمام زخم‌های دهانی، بهبود و درمان کم خونی، حفظ مجاری ادراری از عفونت، درمان آرتریت و جلوگیری از ریزش مو اشاره کرد. در ادامه به بررسی بعضی از خواص عرق گشنیز می‌پردازیم.

  • عرق گشنیز و خواص ضد سرطانی

عرق گشنیز در خود ترکیباتی دارد که برای سلامت پوست بسیار مفید و موثر هستند. مصرف عرق گشنیز می‌تواند موجب بهبود انواع سرطان پوست شود. برای اینکه بتوان از خواص ضد سرطانی عرق گشنیز بهره مند شد باید مقداری از عرق گشنیز را با روغن گل سرخ ترکیب کرده و بر روی موضوع آسیب دیده بمالید و ماساژ دهید.

گفتیم که عرق گشنیز دارای ترکیباتی است که برای پوست و سلامت پوست مفید و موثر است. عرق گشنیز بهرچوست درخشانی را هدیه می‌دهد. یک گزینه مناسب برای داشتن پوستی صاف و درخشان و بدون چین و چروک مصرف عرق گشنیز است.  برای بهره‌مندی از خواص عرق گشنیز برای پوست باید صد و پنجاه سی سی عرق گشنیز، ده گرم تخم گشنیز و ده گرم اسطوخودوس را ترکیب کرده و برای مدت زمان پانزده دقیقه روی حرارت قرار دهید تا دم بکشد. این ترکیب را بعد از دم کشبدن از صافی عبور دهید و بعد از اینکه سرد شد به آن عسل و روغن زیتون اضافه کنید.

از این ترکیب روی پوست خود بمالید و نتایج آن در درخشان سازی و جوان سازی پوست خود را ببینید. از دیگر مزایای عرق گشنیز برای پوست درمان جوش‌های سرسیاه است. برای بهره‌مندی از این مزیت عرق گشنیز کافی است تا یک قاشق از عرق گشنیز را باید با دو قاشق آب لیمو ترش ترکیب کنید و بر روی پوست صورت بمالید و برای مدت زمان یک ساعت روی پوست صورت بماند.

پس از گذشت مدت زمان یک ساعت صورت خود را بشویید و این گار را تکرار کنید تا از شر جوش‌های سر سیاه خود خلاص شوید. همچنین رفع خارش پوست نیز با استفاده از ترکیب عرق گشنیز و عرق کاسنی قابل درمان است. درمان آکنه و جوش‌های صورت نیز توسط ماسک گشنیز و خیار و ماست به همراه جو دوسر ممکن است. همچنین کاهش علائم اگزمای پوستی از دیگر خواص عرق گشنیز برای پوست است.

قورمه سبزی یک غذای اصیل، مجلسی و تاریخی برای ایرانیان به حساب می‌ آید برای خرید سبزی این غذای خوشمزه به مقاله  مراجعه نمایید.

کمک به درمان دیابت از دیگر خواص فوق العاده عرق گشنیز برای سلاپتی است. عرق گشنیز موجب کاهش قند خون شده و همچنین در بهبود عملکرد کبد نیز بسیار تاثیرگذار است.متخصصان طب سنتی بر این باورند که عرق گشنیز موجب افزایش ترشح انسولین در بدن می‌شود و از این طریق موجب کاهش و درمان دیابت نوع دو می‌شود. عرق گشنیز برای درمان دیابت بسیار مفید و افراد مبتلا به دیابت می‌توانند با مصرف عرق گشنیز بیماری خود را درمان کرده و یا سطح قند خون خود را کاهش دهند.

  • عرق گشنیز برای درمان سرماخوردگی و سینوزیت

عرق گشنیز دارای خواص آنتی بیوتیک است. در صورت استفاده از عرق گشنیز می‌توانید از بروز سرماخوردگی پیشگیری کنید و در صورت ابتلا به سرماخوردگی با مصرف عرق گشنیز می‌توانید موجب تسریع بهبودی خود شوید.عرق گشنیز خاوی مقادیر بالایی از ویتامین C است و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود. علاوه بر این برای درمان و بهبود سینوزیت می‌توان از بخور جوشانده‌ی تخم گشنیز و عرق گشنیز و خواص این عرق گیاهی بهره‌مند شد تا علائم بیماری بهبود یابد.

لواشک در واقع محصولی از یک، دو یا چند میوه است که بهتر است برای تهیه آن از میوه‌های تازه استفاده شود برای دانستن درباره  به مقاله نوشته شده غفاری مراجعه نمایید.

  • عرق گشنیز و درمان غلظت خون

استفاده از ترکیب جوشانده‌ی تخم گشنیز و عرق گشنیز می‌تواند موجب کاهش غلظت خون در بدن افراد شده و از این طریق می‌تواند موجب پیشگیری از بروز خطرات بعدی و سکته و عوارض بسیار بد آن برای بدن شود.

  • عرق گشنیز و بهبود اعصاب و روان

از دیگر کاربردهای عرق گشنیز می‌توان به تاثیر این عرق گیاهی برای درمان مشکلات اعصاب و مشکلاتی مانند اختلال حواس اشاره کرد. برای درمان این نوع از بیماری‌ها اعصاب و روان کاعی لست مقداری عرق گشنیز را با آب لیمو شیرین و عرق کاسنی ترکیب کرده و صبح‌ها به صورت ناشتا مصرف شود.

عوارض عرق گشنیز

خواص عرق گشنیز برای لاغری در کنار و فواید بی‌‌نظیری که دارد ممکن است عوارضی نیز به دنبال داشته باشد. استفاده از عرق گشنیز در دوران بارداری ممنوع است زیرا استفاده از عرق گشنیز با توجه به داشتن خاصیت قاعده آوری در این دوره می‌تواند موجب سقط جنین و یا زایمان زودرس شود.همچنین گفتیم عرق گشنیز موجب کاهش قند خون می‌شود و ممکن است در دوران بارداری قند خون را کاهش دهد و موجب کاهش حافطه در نوزاد شود.

علاوه بر این زیاده روی و افراط در نصرف عرق گشنیز می‌تواند عوارضی مانند خستگی شدید، خواب عمیق، گنگی و بی‌حسی را به دنبال داشته باشد.همچنین زیاده روی در مصرف عرق گشنیز می‌تواند موجب تضعیف حافظه و همجنین افزایش اشتها شود که اگر این افزایش اشتها کنترل نشود منجر به چاقی و افزایش وزن می‌شود.

عرق گشنیز برای لاغری

عرق گشنیز برای لاغری و  یکی از پرمصرف‌ترین عرقیجات گیاهی است. در واقع می‌توان از عرق گشنیز به عنوان معجزه لاغری یاد کرد. شما می‌توانید با قرار دادن عرق گشنیز در خود به روند کاهش وزن خود سرعت دهید. عرق گشنیز می‌تواند سلامت‌ روده‌ها و را بهبود بخشد و از این طریق به هضم بهتر غذا و در نتیجه لاغری و کاهش وزن کمک کند. علاوه‌بر این عرق گشنیز موجب افزایش سوخت و ساز بدن شده و همچنین به عنوان یک تنظیم کننده بافت‌های بدن عمل می‌کند.

اختلال نعوظ نه‌تنها ممکن است باعث نا امیدی جنسی شود، بلکه می‌تواند بر کاهش عزت‌نفس در روابط هم موثر باشد. البته در بعضی از موارد، اختلال نعوظ ممکن است نشانه‌ای از یک مشکل قلبی باشد. به همین ترتیب، افرادی که دچار این مشکل هستند، بهتر است در کنار شناخت انواع بهترین دمنوش مفرح برای زود انزالی ،حتماً با پزشکان خود نیز مشورت کنند.

 

زهرا رضی

زهرا هستم، نویسنده ای که با جسارت به واکاوی مسائل پرداخته و از پرسیدن سوالات سخت نمی‌ترسم. در این سایت، با نگاهی موشکافانه به مسائل اجتماعی و اقتصادی، به دنبال یافتن پاسخ‌های واقعی و ارائه راه حل‌های خلاقانه هستم.
دکمه بازگشت به بالا