5 مهم در خرید مخزن استیل دست دوم
مخزن استیل یکی از مخازن فلزی مقاوم در برابر خوردگی و زنگ زدگی میباشد که جهت ساخت بدنه آن از جنس ورق استیل استفاده می شود و قیمت آن حسب مورد استفاده و ملحقاتی همچون همزن الکتریکی (الکتروموتور)، مبدل حراراتی و … تعیین می گردد. این محصول برای نگهداری سیالات کاربرد دارد و بسته به تجهیزات و نوع استیل و کیفیت جوشهایی که تولید آن استفاده می شود دارای تنوع قیمت در ظرفیت های مشابه می باشد.
شکل ظاهری مخزن استیل
مخزن استیل عموما به حالت استوانه ایستاده ساخته می شوند که بیشترین تیراژ تولید را شامل می شوند. اما میتوان شکل هندسی این مخازن را بصورت زیر دسته بندی نمود:
- استوانه ای
- مکعبی
- هرمی
- کروی
- مخروطی
علاوه بر اشکال هندسی فوق، گروه صنعتی ناب زیست به عنوان یکی از بزرگترین شرکتهای تولید کننده مخزن استیل در کشور قادر این محصول را با هر گونه جزئیات و نقشه درخواستی کارفرمایان محترم با بهترین کیفیت ممکن ارائه نماید.
انواع مخزن استیل
این مخزنها به علت کثرت کاربرد دسته بندی های مختلفی خواهد داشت. در این متن تلاش میگردد که جامع ترین دسته بندی ممکن را به شما خواننده گرامی ارائه نماییم. در دسته بندی مخازن استیل در قدم اول می توان این محصول را به سه دسته اصلی زیر تقسیم بندی کرد. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
دسته بندی مخازن استیل بر اساس جداره
- تک جداره
- دوجداره
- سه جداره یا پروسس تانک
هر کدام از این سه دسته کاربرد خاصی داشته و بسته به سفارش کارفرما طراحی و پیشنهاد لازم ارائه خواهد شد.
دسته بندی مخزن استیل بر اساس جنس ورق
- ورق 304
- ورق 316 و البته 316L
- ورق 307
رده بندی ورق مورد استفاده نیز بسته به کاربرد مخزن استیل، سفارش کارفرما، طراحی انجام گرفته و در نهایت مشخصات سیال مورد استفاده مشخص خواهد شد. در ادامه در مورد خواص و مشخصات شیمیایی و فیزیکی استنلس استیل و آلیاژ های مختلف آن توضیحاتی ارائه شده است.
مواد تشکیل دهنده استنلس استیل
- کربن : 0.08 درصد
- منگنز : 2 درصد
- فسفر : 0.045 درصد
- سولفور : 0.03 درصد
- سیلیسیوم : 1 درصد
- کروم : 18 الی 20 درصد
- نیکل : 8 الی 10 درصد
در تعریف کلی استیل آمده است: یک آلیاژ آهنی می باشد که در ترکیبات آن لزوما 10 درصد کروم یا کرم وجود داشته باشد.
استیل ها بر اساس نرخ آلیاژ و درصد ترکیب های مختلف به رده های زیادی اعم از 300،301،302،304،305،306،307،308،309،310،310،311،312،313،314،315،316 و …. تقسیم بندی می شود. از بین آلیاژ های مختلف استیل رده های 304 و 316 بیشترین مصرف را داشته و برای اهداف منابع ذخیره سیالات اسیدی ، قلیایی ، آشامیدنی ها و … مناسب می باشند.
خواص استنلس استیل Stainless Steel 304
استیل 304 اصطلاحا به آلیاژ پایه معروف است. مشخصات استیل 304 را میتوان بصورت زیر بیان نمود:
- حداقل دارای 18 درصد کروم
- 8درصد نیکل
- حداکثر 0.08 درصد کربن
- این گرید از استیل را نمیتوان با گرم کردن سخت کرد.
- مقاومت بالا در برابر خورندگی
- مقاومت بالا در برابر فرآیند اکسیداسیون
- نیکل موجود در این آلیاژ خواص متالوژی آنرا تعیین می نماید.
- مقاومت بالا در برابر اسید های میانی
از استیل با گرید 304 میتوان به عنوان محفظه نگهداری مواد غذایی، مواد لبنی، محلول های استریلیزه، مواد شیمیایی با خواهص خوردگی متوسط و … استفاده نمود. بیش از نیمی از تولید استیل جهان با رده 304 در بازار عرضه می گردد.
یکی از مهم ترین کاربرد های استیل 304 در صنایع لبنی و نگهداری و عمل آوری مواد لبنی می باشد. مخازن تک جداره ، دوجداره و پروسس تانک های تولید شده برای کارخانجات لبنیات از استیل 304 ساخته می شوند.
کاربرد مخزن استیل 304
- کارخانجات لبنی
- کارخانجات تولید روغن نباتی
- کارخانجات تولید مواد غذایی
- کشتارگاه ها
- تانکر حمل مواد
- تانکر حمل شیر
- نگهداری مواد شیمیایی
- عمل آوری مواد شیمیایی
مخزن استیل تک جداره
مخازن تک جداره استیل یکی از پر مصرف ترین نوع این محصول می باشد. این مخازن از ظرفیت 500 لیتر الی ظرفیت های بالای 150 متر مکعب قابل تولید می باشند. جنس ورق مخازن تک جداره تفاوتی ندارد و نسبت به نیاز کارفرما تعیین و تولید میشود.
- تک جداره با ورق 304
- تک جداره با ورق 316
در حالت کلی شرکت مامخازن ذخیره را بصورت استوانه ای تولید می نماید. در صورت درخواست خریدار امکان تولید در انواع اشکال هندسی میسر می باشد. اما طبیعتا اجرت تولید در مخزنهای استوانه ای نسبت به سایر انواع آن پایین می باشد.
همچنین افقی یا عمودی بودن مخزن نیز بر اساس نیاز مشتری می باشد. در برخی مصارف، نیاز به وجود الکتروموتور یا همزن وجود دارد.
فاکتور های طراحی مخازن استیل تک جداره
بمنظور طراحی مخزن استیل تکجداره و تعیین قیمت ضروری است پارامترهای زیر دقیقا به کارشناسان اعلام گردد
- ظرفیت مورد نیاز
- فشار کاری سیستم
- نیاز یا عدم نیاز به میکس سیال داخل مخزن
- سایدگلس
- ارتفاع پایه ها
- تعداد و سایز ورودی
- تعداد و سایز خروجی
- دریچه بازدید | هندهول یا منهول
- قطر دریچه بازدید
- وجود یا عدم نیاز به نردبان
مخزن استیل دو جداره
مخزن استیل دو جداره دسته دیگری از مخزن استنلس استیل می باشد که در ظرفیت های گوناگون قابل تولید است. برخلاف یا مشابه آن که دو جداره بودن بدنه به مقاومت مخزن مرتبط است، در منابع استیل دوجداره یا سه جداره بودن بدنه ارتباطی با فشار کاری و مقاومت بدنه و … ندارد. بلکه علت اضافه شدن جداره دوم صرفا به قصد عملیاتی خاصی خواهد بود.
برای روشن شدن مطلب به ساخت رآکتور استیل اشاره می نمائیم. اغلب رآکتور های استیل بصورت دوجداره ساخته می شوند. اما علت چیست؟ اول اینکه رآکتور همان مخزن عادی است که بروی آن یک الکتروموتور با شفت و پولی مربوطه نصب شده که وظیفه چرخش همزن را برعهده دارد.
حال به بررسی جداره دوم بپردازیم. همانطور که گفته شد هدف از جداره دوم مقاصد خاصی می باشد. در ساده ترین حالت بحث جلوگیری از پرت حرارتی مطرح است. استفاده از پشم شیشه، پشم سنگ و سایر عایق های حرارتی در بین جداره های اول و دوم مخزن استیل برای این هدف می باشد.
یکی از حالتهای قابل فرض دیگر این است که در بین دو جداره نیاز به نصب کویل اسپیرال مسی یا استیل باشد که وظیفه افزایش یا کاهش دمای سیال اصلی درون مخزن را بر عهده می گیرد. در نوع دیگری از مخزنهای استیل دوجداره نیز با نصب یک بوشن برای ورودی و یک بوشن برای برگشت آب داغ از دیگ آبگرم نصب می گردد. در این حالت سیال گرم کننده بین دوجداره جریان می یابد و سیال گرم شونده در جداره داخلی قرار خواهد داشت.
جهت طراحی مخزن استیل دوجداره با کارشناسان تماس بگیرید.
بدنه منبع استیل دوجداره
بدنه منبع استیل دوجداره همانند سایر مخازن استیل از هر دو ورق 304 و 316 قابل تولید است. البته برای کارهای خاص که برای آن سایر رده های استیل در نظر گرفته میشود نیز قابل اجرا می باشد.
ضخامت بدنه مخزن دوجداره استیل بدین صورت است که عموما جداره خارجی به عنوان روکش و کاور بوده که نیازی به طراحی و … نداشته و در عموم کار ها 1.5 میلیمتر در نظر گرفته میشود. ضخامت جداره داخلی اما در ارتباط مستقیم با فشار کاری، وزن سیال و .. است که بسته به نیاز و طراحی انجام گرفته از 2 میلیمتر تا هر ضخامت مورد نیاز قابل تولید است.
در حقیقت در مخزن استیل دوجداره تقریبا تمام نیرو به جداره داخلی وارد می شود. لذا طراحی ضخامت بدنه در این مخازن به مفهوم صرفا ضخامت جداره داخل است و ضخامت جداره دوم در تمامی موارد 1.5 میلیمتر در نظر گرفته می شود.
از پرکاربرد ترین مخازن استیل صنعتی ظرفیت 10000 لیتری می باشد که در صنایع بسیاری همچون صنایع لبنی، داروسازی و صنایع غذایی کاربرد دارد . مخزن استیل 10000 لیتری با بدنه و عدسی حداقل 3 میلیمتر قابل تولید می باشد که گروه صنعتی ناب ، ساخت آنها را با بهترین متریال و کیفیت ممکن انجام می دهد .
سایر ظرفیت های پرکاربرد عبارتند از :
500 تا 10 هزار لیتری بسیار پرکاربرد ، 11000 تا 40000 لیتر کاربرد در حد متوسط و از 45000 تا 150000 کم کاربرد.
مخزن سه جداره استیل | پروسس تانک استیل
پیچیده ترین و حرفه ترین نوع مخزن استیل، پروسس تانک یا مخزن سه جداره می باشد که در نگاه اول میتوان گفت از سه جداره تشکیل یافته است. این مخازن همانند سایر انواع مخازن استیل، از گرید های مختلف استیل (304،309،310،316 و … ) بسته به طراحی و نیاز پروژه قابل تولید می باشد. این مخازن از ظرفیت 500 لیتر قابل تولید بوده و بسته به سفارش کارفرما تا ظرفیت های بالای 10 هزار لیتر تولید و عرضه می گردد. به علت استفاده از تجهیزات اضافی و و لوازم مصرفی در پروسس تانک ها در ظرفیت مشابه این محصول نسبت به مخازن دوجداره و تک جداره قیمت بالاتری خواهد داشت.
کاربرد پروسس تانک
پروسس تانک در حالت کلی در مواردی کاربرد دارد که خریدار ، تغییر در خواص فرآورده و سیال مورد نظر مقصودش باشد. یکی از اصلی ترین موارد کاربرد مخازن استیل سه جداره یا Process Tank تغییرات دمایی محصول می باشد. بنابراین موارد کاربرد این دسته از مخازن را میتوان بصورت زیر بیان کرد.
- تبادل حرارتی
- مخلوط سازی
- فرآوری محصول
- نگهداری و ذخیره محصول
عمده ترین محل کاربرد مخازن سه جداره استیل در صنایع لبنی می باشد که هدف تغییر ماهیت شیر از طریق فرآوری و تولید زیر محصول های لبنی می باشد.
یکی از معروف ترین و پرکاربرد ترین نوع پروسس تانک ها ، ریپنین تانک Ripening Tank میباشد که برای تولید کره یا خامه از شیر خام از آن استفاده میگردد. Crystallization tank یا مخزن بلورسازی، مخزن خامه زنی، مخازن استارتر، مخازن فرآوری کشت (جهت تولید ماست و …) از جمله مهم ترین انواع مخازن سه جداره یا پروسس تانکها می باشند.
مخزن استیل یکی از انواع مخازن نگهداری سیالات می باشد که در مقاصد خاص بسیار مورد توجه واقع شده است. مخازن استیل اعم 304 یا 316 و تکجداره، دوجداره یا سه جداره همچنین با کاربردهای نگهداری شیر، عرقیجات گیاهی، لبنیات، اسید، الکل و هر سیالی که دمایی بالاتر از 100 درجه داشته باشد و درون مخازن پلی اتیلن قابل نگهداری نباشد کاربردهای فراوانی دارند که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
صنایع مختلف جهت انجام پروسه های مورد نیاز خود و همچنین دپوی مواد اولیه و نگهداری محصول نهایی به مخازن نگهداری یا Storage tanks احتیاج دارند. اینکه این مخازن از چه جنسی یا به چه شکلی باشند بستگی به نوع مواد مورد بهره برداری آن مجموعه باز می گردد.
از انواع این مخازن می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- مخزن فلزی با ورق فولادی (ورق سیاه)
- مخزن گالوانیزه
- مخزن
- مخزن پلی اتیلن
- مخزن پلی پروپیلن
- مخزن تیتانیومی
سازنده مخزن استیل
در ادامه به معرفی شرکت سازآب بعنوان یکی از بهترین و قوی ترین شرکتهای سازنده مخزن استیل می پردازیم.
استنلس استیل، آلیاژی از فولاد می باشد که باید دارای حداقل 11 درصد کروم و حداکثر 2 درصد کربن در ترکیبات خود باشد. کروم خاصیت ضد خوردگی و ضدزنگ زدگی را به فولاد معمولی اضافه می نماید. وجود کروم در ترکیب استیل باعث ایجاد لایه نازکی بروی استیل هنگام خوردگی می گردد که این لایه سبب جلوگیری از خوردگی های بعدی در سطح فولاد می گردد. در خواص استیل آمده است “آلیاژِی است از فولاد که بر خلاف فولاد معمولی درمقابل هوا، رطوبت زنگ نمیزند تا جایی که برخی رده های آن در مقابل اسید های بسیار قوی مقاوم می باشد”.
انواع سیالات قابل نگهداری در مخزن استیل:
مخزن استیل همانطور که پیش تر هم به آنها اشاره شد در کاربری های مختلفی برای نگهداری سیالات مورد استفاده قرار می گیرد. در ذیل به کاربرد مخزن استیل در صنایع مختلف می پردازیم و به شما خواهیم گفت که چه سیالاتی در داخل آنها نگهداری خواهد شد:
- در کارخانجات تولید نوشیدنی های صنعتی
- استفاده از مخزن استیل در رستورانها و هتلها جهت گرم نگه داشتن غذا
- در پتروشیمی ها و پالایشگاهها
- در بیمارستانها و آزمایشگاهها و مراکز تولید مواد دارویی
- کارخانجات فراوری مواد غذایی
- صنایع بسته بندی و تزریق پلاستیک و…
- در سردخانه ها مواد غذایی و یا مراکز تغسیل
اما برخی از سیالاتی را که می توان در مخزن استیل ذخیره نمود عبارتند از:
- شیر و خامه و…
- نفت و گاز
- مواد دارویی
- گلاب
- روغن
- مواد آرایشی از قبیل رنگ موها ، لاک و جلادهنده ها و…
- نگهداری کود مایع و انواع کنستانتره
- عسل
- آب نوشیدنی
- انواع آبمیوه های طبیعی و اسانس دار
- انواع اسید
انواع ورق استیل مورد استفاده در ساخت مخازن استیل:
ورق استیل مورد استفاد در ساخت انواع مخازن استیل در حالت کلی به سبب ویژگی های شیمیایی و متالوژیکی به دو دسته تقسیم می شود:
- ورق استیل آستینیتی
- ورق استیل فریتی
ورق فولاد ضد زنگ آستینیتی از لحاظ مقاومت در برابر خوردگی و خواص مکانیکی بسیار قوی و مقاوم می باشد و بر نوع فریتی آن برتری دارد. اما یک ایراد وارد بر ورق استیل آستینیتی در ساخت مخزن استیل این است که بشدت مستعد ترک خوردگی تنشی هستند.
مخازن استیل ساخته شده از ورق استیل دوبلکس:
این نوع فولاد ضد زنگ شامل ترکیبی از ساختارهای متالورژی ورق استیل آستنیتی و فریتی است. همانطور که گفته شد فولاد ضد زنگ آستنیتی از نظر مقاومت در برابر خوردگی و خواص مکانیکی بسیار برتر از فریتیک است. با این حال، آنها بسیار مستعد ترک خوردگی تنشی هستند.
ترک خوردگی تنشی زمانی اتفاق می افتد (ترک زمانی پخش می شود) که مواد در معرض محیطی بسیار خورنده قرار بگیرند. این می تواند منجر به خرابی ناگهانی مواد شکل پذیر شود. یک ساختار متالورژی فریتیک در برابر ترک خوردگی تنشی مقاوم است. با ترکیب فاز فریتیک با فاز آستنیتی، مقاومت بیشتری در برابر ترک خوردگی تنشی بدست می آید.
این نوع از ورق استنلس استیل برای مخازن استیلی بمنظور استفاده در محیط ها و مایعات فرآیند حاوی کلریدها مانند آب برای مصارف خانگی مناسب است. ورق استیل دوبلکس حاوی 20 تا 28 درصد کروم، 2 تا 5 درصد مولیبدن و 5 تا 8 درصد نیکل است. داشتن محتوای کروم و مولیبدن بیشتر باعث می شود فولادهای ضد زنگ دوطرفه در برابر خوردگی و مقاومت مکانیکی بالاتری داشته باشند. در مقایسه با 316، استفاده از ورق استیل دوبلکس در ساخت مخزن استیل به دلیل محتوای کمتر نیکل و استحکام بیشتر برای ضخامت مشخص، ارزان تر است و امکان استفاده از صفحات یا ورق های نازک را می دهد. محبوب ترین نوع ورق استیل دوبلکس استاندارد، استیل 2205 است.
انواع آلیاژ استیل
در مباحث دقیق علمی برای استیل بیش از 100 نوع آلیاژ تعریف شده است که هر کدام دارای خواص یونیک برای خود می باشد و درصد خاصی از کروم و نیکل را دارا می باشند. در اینجا آلیاژ های اصلی و پرکاربرد استیل را برای ساخت مخزن استیل بررسی می نمائیم که در نهایت آلیاژهای 304 و 316 را به صورت تخصصی برای بحث ساخت مخازن نگهداری سیالات مورد بررسی قرار دهیم.
استنلس استیل در سه سری اصلی زیر تولید می گردد:
آلیاژ سری 200 بر خلاف سایر آلیاژ ها و خواص اصلی استیل در مجاورت رطوبت دچار زنگ زدگی می گردد که در اصطلاح به آن استیل بگیر می گویند معروف ترین آلیاژ آن سری 201 می باشد.
دسته ی عظیمی از آلیاژ های استیل را شامل شده که به آن استیل نگیر یا غیر مغناطیسی گفته می شود و سری 304 و 316 جزو این دسته می باشد.
آلیاژ سری 400 استیل نیز به استیلهای بگیر یا مغناطیسی معروف می باشند. در مورد بگیر بودن یک استیل می توان گفت علت در نبود نیکل بین ترکیبات آلیاژ می باشد که در نتیجه آن ورق مورد نظر جذب آهن ربا می شود.
در اینجا به معرفی گریدهای مصرفی در تولید مخزن استیل می پردازیم:
استیل گرید 304
استیل با گرید 304، پرکاربرد ترین و عمومی ترین نوع استیل در جهت ساخت مخازن نگهداری سیالات می باشد که جزو فولاد های ضد زنگ آستنیتی محسوب می گردد.
مواد تشکیل دهنده استیل 304
- کروم
- نیکل
- منگنز
- سیلیکون
- کربن
- آهن
این رده از استیل دارای 8 تا 10 درصد نیکل و حدود 18 تا 20 درصد کروم می باشد.
مخزن استیل 304
استیل 304 کاربرد های فراوانی دارد. علت این امر ضد خوردگی بودن و مقاومت بالای آن است که به همین جهت در اغلب صنایع غذایی، آشپزخانه های صنعتی، داروسازی ها، صنایع نظامی و کلیه صنایع حساس مورد استفاده قرار می گیرد.
ویژگی های استنلس استیل گرید 304:
این نوع ورق در بازار به آلیاژ پایه معروف می باشد که دارای ترکیباتی شیمیای با مقادیر مختص خود می باشد و نسبت به گرید 16 در برخی موارد ضعیف تر عمل می کند و لازم به ذکر است که نیمی از تولیدات استیل دنیا از نوع گرید 304 می باشد.
ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی استنلس استیل گرید 304
- حاوی 18 درصد کروم، 8 درصد نیکل و 0.08 درصد کربن می باشد.
- عدم سخت شدن توسط گرم دهی
- مقاومت بالا در بربار خورندگی و مورد استفاده برای محفظه نگهداری سیالات با خورندگی متوسط
- دارای مقاومت بالا در برابر اکسیده شدن و مورد استفاده جهت مخزان نگهداری آب شرب در ظرفیتهای بالا و برخی سیالات همانند محلول های استریلیزه که کاربرد بهداشتی دارد.
- مقاومت بالا در برابر اسیدهای میانی
- جزء مخازن خوب در کاربری هایی که جهت نگهداری و عمل آوری مایعات استفاده می گردند محسوب می گردد.
استیل گرید 316
دومین استیل مورد استفاده در صنایع و مخازن مورد نظر ما استیل گرید 316 می باشد. این رده به دلیل دارا بودن مقادیر بالای نیکل و مولبیدن دارای مقاومت بسیار بالا در برابر خوردگی و قیمت بالاتر از 304 می باشد.
ویژگیهای ورق استنلس استیل گرید 316
آلیاژ استیل گرید 316 دارای مقادیری مولیبدن در ترکیب خود می باشد که این عنصر به آلیاژ مذکور امکان مقاومت در برابر یونهای کلرید را می دهد. مخزن استیل که از آلیاژ گرید 316 ساخته میشود از نوع آستنیت می باشد.
در ادامه به بررسی خواص شیمیایی و فیزیکی این آلیاژ و این نوع مخازن می پردازیم که شما با مطالعه خواص این آلیاژها به راحتی می توانید تشخیص دهید که مخزن استیل خود را از چه ورقهایی انتخاب کنید:
- مخازن استیل گرید 316 حاوی 0.08 درصد کربن، 2 درصد منگنز، 0.045 درصد فسفر، 0.030 درصد گوگرد، 0.75 درصد سیلیسیم، 18-16 درصد کروم، 10تا14 درصد کروم، 2 تا 3 درصد مولیبدن، مقدار متعادلی آهن و 0.01 درصد نیتروژن می باشد.
- به دلیل وجود مولبیدن قدرت مقاومت بسیار بالایی در برابر خاصیت خورندگی ترکیبات شیمیایی از قیبل اسیدهایی همچون سولفوریک، هیدرو کلریک، اسید استیک، اسید فورمیک، اسید تانتاریک، کلرید سولفات و آلکابین ها دارد.
- دارای استحکام بالا در برابر حرارت
- بهترین نوع آلیاژ در صنایع کاغذ، نساجی و عکاسی می باشد.
- دارای قدرت شکل پذیری عالی و آسان
- دارای قدرت جوش پذیری عالی به هر دو روش نفوذی و مقاومتی
- بهترین آلیاژ مورد استفاده در صنایع پتروشیمی و نفت و هیدرومتالوژی و صنایع کنترل آلودگی و…
تفاوت استیل 304 و 316
در کنار خواص بسیار جالب و موثر این دو رده از استیل، استفاده از آنها برخی مشکلات هم در پی خواهند داشت. برای مثال استیل گرید 304، در مقابل حمله کلرید ها بسیار ضعیف بوده و دچار Cavity corrosion یا خوردگی حفره ای خواهد شد که این موضوع سبب می شود در محیط های شور، در مجاورت آب دریا و موارد مشابه امکان استفاده از استیل 304 وجود نداشته باشد. استیل گرید 316 این مشکل را رفع نموده ولی درمقابل بدلیل ترکیبات ویژه خود خاصیت شکل پذیری بسیار پایینی دارد.
البته با پیشرفت روز افزون علم و تکنولوژی و فناوری متالوژی این ایرادات وارد بر گرید ها حل شده و پرید های جدید تر با خواص بهتر جایگزین آن شده است. اما مشکل جدیدی که به وجود می آید بالاتر رفتن قیمت تمام شده هر کیلوگرم از استیل با رویکرد جدید می باشد.
مزایا و ترکیبات شیمیایی مخزن استیل
ورق استنلس استیل که متشکل از نیکل و کروم و کربن می باشد در ساخت مخازن مختلفی به منظور نگهداری سیالات و اسیدها و فرآوری محصولات به کار می رود. ورق استیل سری 300 با گریدهای 304، 316، 316L جزو پرمصرف ترین ورق در صنایع گوناگون می باشد. مخازن ماشین وزین یکی از بهترین مجموعه ها مخزن سازی میباشد.
استنلس استیل در حقیقت نوعی فولاد ضد زنگ می باشد. مخزن استیل نسبت به دیگر مخازن اعم از پلی اتیلن و فایبر گلاس یا همان پلاستیکی دارای مزایای بیشماری می باشد که در ذیل به آنها اشاره خواهیم نمود :
- تحمل فشار بالاتر
- دارای مقاومت بالا در برابر خوردگی و زنگ زدگی
- دارای ضریب انتقال حرارت و انبساط حرارتی بالا
- مخزن استیل به راحتی تمییز و شستشو داده می شود
- دارای مقاومت بالا در برابر گرما