نصب تابلو فرش بالای تلویزیون
اصل اول؛ دیوار مناسب برای نصب را انتخاب کنید
در نصب بهتر است دیواری را انتخاب کنید که کاغذ رنگی نداشته باشد. البته استفاده از تابلو روی کاغذ دیواری کاملاً به سلیقه خودتان بستگی دارد. در این زمینه، میتوانید تابلویی انتخاب کنید که با طرح کاغذ دیواری متناسب باشد. همچنین اگر قصد نصب تابلو روی دیوارهایی با کاغذ رنگی را دارید، پیشنهاد میکنیم طرحهای ساده و مینیمال انتخاب کنید. زیرا رنگ دیوار تابلو بهتر است با طرح و رنگ تابلو همخوانی داشته باشد. درغیراینصورت فضا نامتقارن یا شلوغ خواهد شد.
اصل دوم؛ بهترین محل نصب تابلو را تعیین کنید
انتخاب محل مناسب برای نصب تابلو، تاثیر مهمی در فضای دکوراسیون خانه یا محل کار خواهد داشت. برای مثال، اگر قصد نصب تابلو در قسمت بالای شومینه را دارید، تابلویی را انتخاب کنید که عرض آن از شومینه بیشتر نباشد. محل نصب تابلو در پذیرایی نیز در جذابیت دکوراسیون پذیرایی تاثیرگذار است. برای مثال، پیشنهاد میکنیم را روی دیواری نصب کنید که طبق قانون هدایت چشم، توجه افراد را به خود جلب کند. یعنی، میتوانید نسبت به نصب تابلو بالای تلویزیون، کنسول یا مبل اقدام کنید. همچنین تابلو را طوری روی دیوار نصب کنید که در وسط مبل یا میز تلویزیون قرار گیرد. با تعیین محل نصب تابلو به دیوار جلوه خاص و جذابی به دکوراسیون منزل نیز خواهید بخشید.
اصل سوم؛ نصب تابلو در ارتفاع مناسب
یکی از مهمترین نکاتی که در نصب و منزل نیاز است بهخاطر داشته باشید، نحوه نصب تابلو به دیوار در ارتفاع مناسب است. بهطور معمول، ارتفاع استاندارد نصب تابلو روی دیوار بهگونهای است که از اشیا مانند مبل، تخت یا میز تلویزیون حدود ۲۰ تا ۳۰ سانتیمتر بالاتر باشد. درواقع در زمان ، یا مبل و تخت حتما تابلو را 20 الی 30 سانتیمتر بالاتر قرار دهید. البته فاصله تابلو در سقف را نیز درنظر بگیرید. برای مثال، طریقه نصب تابلو فرش مدرن روی دیوار یا سایر تابلوهایی که بهصورت افقی و بلند است، بهتر است حدود ۱۵۰ تا ۱۵۵ سانتیمتر از زمین فاصله داشته باشد.
اصل چهارم؛ حالت چیدمان تابلو را متناسب با نوع فضا انتخاب کنید
در بررسی نحوه نصب تابلو به دیوار در نظر داشته باشید برای صمیمانهتر کردن فضا میتوانید از حالت چیدمان بالا و پایین بهصورت پلهای بهره ببرید. درواقع، خطی نامتقارن از تابلو روی دیوار بهوجود میآورید که فضای صمیمی و بدون رسمیت به فضا میبخشد. درعوض برای محیطهای کاری و رسمی بهتر است از چیدمان متقارن تابلوها استفاده کنید. بهخاطر داشته باشید یکی از اشتباهات نصب تابلو، چیدمان نامتقارن برای فضاهای رسمی است. درحالیکه چیدمان نامتقارن تابلو برای دکوراسیونهای غیررسمی مانند دکوراسیون منزل مناسب است.
اگر قصد نصب تعداد زیادی از تابلو مانند روی یک دیوار را دارید، نیاز است برای زیباسازی دیوار، چیدمان تابلوها همتراز و متناسب با هم باشند. درغیراینصورت، فضا را نامتقارن و شلوغ خواهد کرد. برای تابلوهای چند تکه مربعی یا مستطیلی بهتر است هر تابلو بین ۱۰ تا ۱۲ سانتیمتر با تابلوهای اطرافشان فاصله داشته باشند.
اصل پنجم؛ انتخاب طرح تابلو متناسب با سبک دکوراسیون
در نحوه نصب تابلو به دیوار در نظر داشته باشید تابلویی مناسب دیوارهای خانه است که با وسایل دیگر در اتاق همخوانی داشته باشد. برای مثال، تابلو باید با طرح کاغذ دیواری، فرش، رنگپرده و مبل از تناسب بصری برخوردار باشد. همچنین سبکی که برای چیدمان دکوراسیون منزل به کار بردید، نیز تعیینکننده طرح تابلو است. برای نمونه، در خانههایی که با سبک مینیمال یا کلاسیک طراحی شدند، بهتر است از تابلوهایی با طرح مینیمال یا کلاسیک استفاده کنید. درحالیکه تابلوهای مینیاتور مناسب خانههایی با دکوراسیون سنتی است.
با پیروی از اصول نصب تابلو، جذابیت بصری در محیط را چندین برابر کنید
در این مطلب، به معرفی پنج نمونه از مهمترین اصول و نحوه نصب تابلو به دیوار پرداختیم. در نحوه نصب تابلو به دیوار درنظر داشته باشید از میخ یا قلابی استفاده کنید که توان نگهداری تابلو را داشته باشد. برای مثال، در نصب تابلو سنگین به دیوار بهتر است از قلاب و تسمه نیز کمک بگیرید.
پیشنهاد میکنیم اگر سوالی در خصوص نحوه نصب تابلو به دیوار و انتخاب مکان مناسب برای نصب آن را دارید، با کارشناسان شادوشیک تماس بگیرید. کارشناسان ما بهطور تخصصی آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند. همچنین درصورتیکه که سوالی در زمینه انتخاب یا نصب تابلو دارید، نظراتتان را میتوانید در بخش کامنت برای ما بنویسید تا در سریعترین زمان شما را راهنمایی کنیم.
عوامل موثر بر قیمت گذاری تابلو فرش
بعد از بافت تابلو فرش، مسئله ای که برای بافنده اهمیت زیادی دارد، قیمت گذاری تابلو فرش است که می تواند نشان دهنده کیفیت عملکرد و توانایی او باشد. عوامل گوناگونی در قیمت گذاری تابلو فرش مؤثر هستند که هر هنرمند و بافنده فرش باید با آنها آشنا باشد تا تابلو فرش خود را مطابق با ارزش واقعی آن، به قیمت منصفانه ای بفروشد. در ادامه به هر یک از این عوامل پرداخته می شود.
جنس به کار رفته در بافت، عامل تعیین کننده کیفیت و قیمت تابلو فرش
تابلو فرش را می توان براساس جنس به کار رفته در بافت به چهار دسته تقسیم بندی کرد که هریک می تواند قیمت متفاوتی داشته باشد. این چهار نوع عبارتند از:
- تابلو فرش دستبافت تمام ابریشمی: این نوع تابلو فرش از الیاف ابریشم بافته می شود که از پیله کرم ابریشم به دست می آید. این الیاف بسیار نازک و نرم هستند و باعث می شوند که تابلو فرش دارای درخشندگی و لطافت بالایی باشد. همچنین این الیاف از مقاومت و استحکام زیادی برخوردار می باشند که باعث می شوند تابلو فرش دیر فرسوده شود. بافت تابلو فرش تمام ابریشم نیاز به دقت و حساسیت زیادی دارد و زمان بسیار طولانی می برد. به همین دلیل، قیمت تابلو فرش ابریشمی بسیار بالا خواهد بود و معمولا به عنوان یک آثار هنری گران قیمت شناخته می شود.
- تابلو فرش دستبافت پشمی (مرینوس): این مدل تابلو فرش ها که اکثر تابلو فرش های موجود در بازار را شامل می شود، از الیاف پشمی بسیار ظریف که از گوسفندان نژاد مرینوس تهیه می شود بافته می شوند. علاوه بر آن معمولا مقداری هم ابریشم برای زیبایی بیشتر در این تابلو فرش ها استفاده می شود. این تابلو فرش ها به دلیل خاصیت جذب رطوبت، در اثر تماس با آب دچار مشکل نخواهند شد. بافت تابلو فرش مرینوس نسبتا ساده تر و سریع تر از تابلو فرش تمام ابریشمی خواهد بود. و قیمت آن معمولا از تابلو فرش ابریشمی کمتر است.