حل مشکل پساب “کانسارخزر” توسط جهاددانشگاهی به دستور استاندار گلستان

اخبار ایران من/ گلستان پس از اعلام نقش استاندار گلستان در جهاددانشگاهی منطقه ای برای رسیدگی به معضل زیست محیطی انتشار ید از کارخانه «کانسار خزر»، نخستین استعلام در فرمانداری آق قلا برگزار شد.

صنعت

جهاد دانشگاهی گلستان در خرداد ماه سال 1400 با تحول اساسی در شیوه های جهادی و فرهنگ و حرکت علمی با هدف پیشبرد توسعه منطقه و کمک به رفع مشکلات سرسبزی و کیفیت بالا، رویکرد جدیدی را آغاز کرد. .

این روش در سال گذشته با فراز و نشیب های زیادی همراه بود، اما توانست در عرصه های مختلف پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و توسعه ای آثار ماندگاری داشته باشد و در سال 1401 اولین محصول دانش خود را روانه بازار کرد.

در آغاز دومین سال از اجرای برنامه جهاددانشگاهی گلستان، رهبر و جمعی از وزرا و مدیران منطقه جهاددانشگاهی با استاندار گلستان و وزرای وی دیدار کردند که وظایف ویژه ای را برای جهاددانشگاهی محول کردند. دانشگاهی برای توسعه این منطقه.

به همین منظور مدیرکل جهاددانشگاهی گلستان و مشاور وی برای بررسی اثرات زیست محیطی منطقه در کارخانه تولید و تولید ید آق قلا با فرماندار آق قلا دیدار کردند. .

جهاددانشگاهی رهبر گلستان در این نشست از ماموریت ویژه استاندار برای بررسی میزان انتشار ید در شهرستان آق قلا و رسیدگی به بلایای طبیعی با کمک محیط زیست جهاددانشگاهی خبر داد. پژوهشکده همچنین از تحولات اخیر سازمان تحول در مناطق مختلف کشور گزارش داد.

ابراهیم شهبازی با اشاره به اینکه شهرستان آق قلا می تواند در زمینه آموزشی، پژوهشی و فرهنگی با جهاددانشگاهی منطقه گلستان مشارکت داشته باشد، گفت: آمادگی داریم شعب مختلف جهاددانشگاهی در آق قلا ایجاد کنیم. فعالیت های علمی و فنی.» با توجه به نیاز شهر ایجاد شده است.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه توسعه مشاغل داخلی جهاددانشگاهی 600 پروژه خانگی در شهرستان آق قلا ایجاد کرده ایم، افزود.

رئیس جهاد دانشگاهی گلستان با بیان اینکه می توان از اتاق فکر ایسپا و خبرگزاری اخبار ایران من و ایکنا برای کمک به مردم و مسئولان شهرستان آق قلا استفاده کرد، گفت: امیدواریم بتوانیم خدمات جهاددانشگاهی را در همه شهرستان ها ارائه دهیم. منطقه شرقی.» گسترش غرب و مرکز

حل مشکل زیست محیطی فاضلاب "کانسرخزار" با دستور استاندار گلستان

فرماندار آق قلا نیز با تشکر از اهتمام جهاددانشگاهی برای توسعه مناسب این شهرستان ها گفت: سال هاست که در طول خدمت در این شهرک با کار و مهارت جهاددانشگاهی به خوبی آشنا هستم. ما می دانیم که پتانسیل زیادی در دسترس است.” این آغاز یک انتقال مخفی است.

سلیمان هاشمی با اشاره به اینکه علاوه بر معضل جدی زیست‌محیطی کارخانه‌های یددار نیازمند حمایت‌های مضاعف جهاددانشگاهی هستیم، افزود: شهر و سپس توانایی برنامه‌ریزی برای اجتماعی شدن.

وی همچنین با بیان اینکه راه اندازی مرکز آموزشی، بانک خون بند ناف رویان و داشتن آموزش های مهارتی متنوع در زمینه توسعه مشاغل خانگی می تواند زمینه ساز برنامه های زیرمجموعه جهاددانشگاهی ما باشد، گفت: مرکز اندیشه سنجی جهاددانشگاهی ایسپا به عنوان خلبان منطقه گلستان

حل مشکل زیست محیطی فاضلاب "کانسرخزار" با دستور استاندار گلستان

شهردار آق قلا سیاست شهری مرکزی شهر را مولفه اصلی آق قلا دانست و افزود: وجود بزرگترین شهر صنعتی منطقه و همچنین آموزش و پرورش و مراقبت های پزشکی در این شهر است. همچنین جایگزین خوبی برای توسعه در نظر گرفته می شود.

وی سرانجام پس از نشست کارشناسان مدیران جهاد دانشگاهی و مدیران ارشد شهرستان آق قلا تصمیم گرفت تفاهم نامه های کاری را نهایی کند.

انتهای پیام/

دکمه بازگشت به بالا