فرهنگ کارآفرینی در جامعه ما نهادینه نشده است
اخبار ایران من/گلستان مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان گلستان گفت: کارآفرینان افرادی مسئولیت پذیر و خاص هستند و متاسفانه باید بگوییم که فرهنگ کسب و کار در جامعه ما جا نیفتاده و جا افتاده است.
حسینعلی خواجه مظفری شامگاه چهارشنبه 14 مرداد 1401 در مراسم گرامیداشت هفته ملی مهارت که با حضور معاون آموزش فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش برگزار شد. از اهمیت بالایی برخوردار است و مقام معظم رهبری نیز در احکام گرانقدر خود بارها به این موضوع اشاره کرده اند.» و بر آن تاکید می کند.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی گلستان با بیان اینکه 80 درصد مشاغل در دنیا نیاز مبرم به آموزش فنی دارند، گفت: این را کارشناسان بازرگانی که نوشتن بلد هستند و صاحب نظران گفته اند که دوباره بنویسند. -بررسی، راه هایی که انجام داده ایم، نظارت مستمر برای داشتن برداشت خوب.
وی با تاکید بر اینکه باید وضعیت ما و دنیا را مقایسه کرد تا بدانیم با گروه آموزش هنر چگونه کار کرده ایم، ادامه داد: من به عنوان فردی که سال ها در این گروه کار کرده ام می گویم دریافت های هنری هنر است. کارگران در آن به هیچ وجه قابل مقایسه نیستند و شبیه تلاش های زیادی است که انجام می دهند.
خواجه مظفری با بیان اینکه امروزه آموزش فنی با کسب و کار و کار پیوند خورده است و باید نتیجه دانشجویان فنی را ببینید، تصریح کرد: بیش از 97 درصد از آموزش کشور صرف آموزش عالی می شود و نتایج آن مقایسه می شود. 3. درصد از مشخصات آموزش حرفه ای، ببینید کدام یک در کشور موثرتر است.
وی با تاکید بر اینکه امروزه معلمان ماهر و آموزش دیده در امور فنی و حرفه ای به راحتی می توانند در کشورهای خارجی و اروپایی مشغول به کار شوند، افزود: با اعزام کارگر نمی توان در کشورهای دیگر با مدرک لیسانس و فوق لیسانس کار پیدا کرد. با صلاحیت های حرفه ای می توانند در هر جایی که بخواهند کار کنند.
مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی گلستان با بیان اینکه کارآفرینان دارای مسئولیت و افراد خاصی هستند و تفاوتی با افراد ایجاد کننده شغل ندارند، تصریح کرد: باید در قلب کارآفرینان باشیم و صدای آنها را بشنویم. قلب آنها مفید و شیرین است.
وی در بخشی از سخنان خود با انتقاد از اینکه متأسفانه فرهنگ تجارت در منطقه و کشور ما جا نیفتاده است، گفت: اگر بگوییم فلان دانشگاه، دانشگاه بازرگانی است. این درست نیست و باید بدانید که در سطح ملی ما 4 یا 5 دانشگاه بازرگانی داریم که به آموزش تجارت می پردازند، نه دانشگاه بازرگانی، زیرا تجارت اصلاً قابل آموزش نیست.
این مسئول با تاکید بر اینکه توسعه فناوری و فناوری باعث رونق کسب و کار و مهارت آموزی می شود، گفت: این وسط کار به گوش و پوست دانش آموز ماهر وارد می شود و امیدواریم روزی همه مشکلات حل شود. اضطراب
انتهای پیام