کدام شرکتها سود سهام عدالت را پرداخت نکردهاند؟
پرداخت سود سهام عدالت به دلیل اعلام عدم پرداخت وجه نقد از سوی شرکت ممکن است به تاخیر بیفتد. در این مورد آمار نشان می دهد که از 36 شرکت، 30 شرکت سود خود را پس انداز نکرده اند.

به گزارش اخبار ایران من، طبق اعلام وزیر اقتصاد، سهم عدالت 1400 باید در پایان آذرماه پرداخت شود. به گفته رئیس سازمان خصوصی سازی دلیل عدم توجه به شرکت ها دیر می شود.
البته پیمان حدادی مشاور رئیس سازمان بورس روز گذشته تاکید کرد که شورای عالی بورس تصمیم به پرداخت سود در دو قسمت کرد که قسمت اول آن تا پایان آذرماه و قسمت دوم است. اواخر اسفند خواهد بود.
این در حالی است که زمانی که مهلت انتشار سهام شرکت ها اعلام شده است، اطلاعات آقای کدال نشان می دهد که تاکنون 30 شرکت باید سود خود را حفظ کنند و برخی از آنها هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداده اند.
با توجه به اطلاعات ثبت شده در کدال، در جدول فوق، سال مالی شرکت های ردیف 1 تا 17 سال گذشته بوده و مدت پرداخت آنها به پایان رسیده است اما برخی از این شرکت ها همچنان سودی پرداخت نمی کنند. آنها حقی (افرادی که راه غیرمستقیم برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده اند) یا به مالکان واقعی (افرادی که راه مستقیمی را برای اداره سهام خود انتخاب کرده اند) نداده اند. به عنوان مثال سال مالی فخوز اسفند 1400 است و بر اساس تصمیم مجمع، شرکت باید تا مردادماه امسال به مردم و نیروی انتظامی وجوه پرداخت کند اما تاکنون به وعده های خود به سهامداران عمل نکرده است. . .
مجمع ورنا هنوز تشکیل نشده و وتوسا تا ژانویه فرصت دارد تا سود سهامداران را پرداخت کند. جلسات فولاژ و سراب ادامه دارد و دو شرکت تا آذرماه فرصت دارند تا به سهامداران قانونی خود پرداخت کنند اما هنوز پرداختی به مالکان حقیقی که مدت پرداخت آنها گذشته است انجام نداده اند.
مجمع فارس در خرداد ماه سال جاری برگزار شد و این شرکت تا 14 آذرماه فرصت دارد به مالکان حقیقی پرداخت کند و سود سهامداران نیز باید در خرداد ماه سال آینده واریز شود.
شرکت های ردیف 23 تا 28، مهلت پرداخت سود سهام آنها به مالکان حقیقی به پایان رسیده است، در حالی که فرصت دارند سود سهامداران قانونی را پرداخت کنند. شرکت های ردیف 29 تا 31 هنوز مهلتی برای پرداخت دستمزد دارند. البته مخابرات ایران (اخبار) به دلیل عدم پرداخت سود سال های 1397 و 1398 نیز به عنوان یک شرکت متقلب شناخته می شود و برخی از شرکت هایی که در ردیف های 32 تا 35 جدول قرار گرفته اند، سود تقسیمی نداشته اند. ردیف 36 در واقع یک مکان خرده فروشی نیست و هیچ تجربه ای در کدال نداشت.
در بیشتر موارد، رنگ سبز بالا به معنای سپری شدن تاریخ تقسیم سود شرکت است. رنگ زرد به این معنی است که آنها هنوز زمان برای پرداخت سود دارند، اما از آنها خواسته شد که سود را زودتر بپردازند و رنگ قرمز به این معنی است که آنها زمان برای پرداخت سود دارند.
البته آخرین اخبار حاکی از آن است که بانک ملت، تجارت، پتروشیمی تندگویان، صادرات، پست بانک، پارس سوییچ، نیروترانس و حمل و نقل پتروشیمی تمام سود خود را پرداخت کرده اند و ملی مس تاکنون 2500 میلیارد تن سود کرده است. او 10 میلیارد تنی را که موظف است پرداخت کرده است.
انتهای پیام